Kendte24. marts 2022

Britney Spears er helt blank: Hvem er Pete Davidson?

Vi kan jo ikke vide, hvem alle er. Derfor er det da også umuligt at bebrejde Britney Spears for ikke at kende til hverken Pete Davidson eller Scott Disick
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Når man har nørdet "Keeping Up With the Kardashians" siden premieren i 2007 og forstår, hvad "Lord Disick" referer til, så er det svært ikke at blive skuffet, når popprinsessen Britney Spears står af.

Den 40-årige sangerinde har nemlig afsløret, at hun intet aner om Scott Disick.

Faktisk ved "Crossroads"-stjernen ikke meget om Kardashian-klanen, for noget tyder på, at hun heller ikke har stiftet bekendtskab med Kim Kardashians unge kæreste, "SNL"-komikeren Pete Davidson.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/britney-who.jpg
 Foto: MEGA

Britney følger tilsyneladende ikke med på Kardashian-klanens del af internettet. (Foto: MEGA)

Den "Grammy"-vindende "Toxic"-sangerinde delte nemlig torsdag en særlig video, som Pete Davidson selv har optaget i løbet af weekenden.

Videoen viser "Saturday Night Live"-komikeren i godt selskab med Kourtney Kardashians baby daddy, Scott Disick.

- Drengeaftenen var vild, står der i videoen, som Scott Disick også delte på sin Instagram Story.

Her har Britney Spears tilsyneladende set den sjove video og delt den. Der er bare lige den detalje, at frøken Spears ikke aner, hvem nogen af dem er.

- Undskyld, jeg blev nødt til at reposte den her. Har ingen idé om, hvem de mennesker er, men det fik mig til at dø af grin!!, lyder det fra Britney i et opslag, som popsangerinden dog var hurtig til at fjerne opslaget igen. Det skriver PageSix.

Måske Britney får styr på sine Kardashian-medlemmer, når realityfamiliens nye tv-serie får premiere på Disney+ i næste måned?

Se det oprindelige opslag her:

Sponsoreret indhold