Kendte13. oktober 2023

Britney Spears deler musikalsk drøm: Vil lave Beyoncé-sang med Jay-Z

Den amerikanske popprinsesse deler ud af sine musikalske planer, og hvis alt går efter planen, er det i fodsporene på ingen ringere end Beyoncé
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
SE og HØR's Britney-ekspert, Mariah Leitisstein, giver her sit kvalificerede bud på, hvad der er op og ned i sagen om Britney Spears og skilsmissen fra 29-årige Sam Asghari.
 Video: SE og HØR

LÆS OGSÅ: Efter bizar dans med knive: Nu er Britney Spears rasende

Alle elsker Beyoncé - også Britney!

Den 41-årige "Toxic"-sangerinde har senest delt en video, hvor hun først og fremmest danser rundt til Beyoncé-tracket "Don't Hurt Yourself".

I et andet opslag fortæller Britney sine 42 millioner Instagram-følgere, at hun godt kunne tænke sig at lave en coverversion af nummeret "Daddy Lessons", der optræder på Beyoncés "Lemonade"-album fra 2016.

- Der er så mange mennesker, der har lavet remixes af mine sange uden min kendskab. Så jeg går ud fra, at det er ret sikkert at sige, at jeg vil indspille den her sang på et tidspunkt, skriver Britney i opslaget og fortsætter:

- Mangler bare at møde Jay-Z og tilføje en rap på det.

Britney har efterfølgende fjernet sit opslag igen.
Britney har efterfølgende fjernet sit opslag igen.
 Foto: Instagram/BritneySpears
Britney Spears (th.) har tidligere arbejdet sammen med Beyoncé (tv.) og Pink (i midten). Det skete i 2004 i forbindelse en stor Pepsi-reklame.
Britney Spears (th.) har tidligere arbejdet sammen med Beyoncé (tv.) og Pink (i midten). Det skete i 2004 i forbindelse en stor Pepsi-reklame.
 Foto: Kieran Doherty/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er utvivlsomt et noget andet forhold, Britney har til faren, Jamie Spears, end Beyoncé har til sin far, Mathew Knowles, men ikke desto mindre virker popdivaen opsat på at lave et Bey-cover.

Svært forhold

Britney har i flere år haft et særligt anspændt forhold til sin 71-årige far.

Det skyldes især, at det var Jamie Spears, der i mere end 13 år var "Crossroads"-stjernens officielle værge og i den forbindelse kontrollerede alt i hendes liv ned til mindste detalje.

Da Britney Spears i november 2021 langt om længe genvandt sin juridiske frihed og selvstændighed, begyndte hun at lange ud efter hele den garvede Spears-familie, og især faren har fået med riven.

Faktisk planlægger Britney at hive sin far i retten næste år, fordi det skal undersøges, hvor en masse penge er forsvundet hen. Faren er nemlig anklaget for at have ødslet Britneys popmillioner væk.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-10-10/fdjhj.png
 Foto: Politikens Forlag

Inden Britney er klar til at udgive sit Beyoncé-cover, kan fans se frem til at læse den længe ventede selvbiografi "Min egen stemme".

Den Grammy-vindende sangerinde underskrev sidste år en gigantisk bogkontrakt på svimlende 15 mio. dollars, og det forventes, at Britney vil sætte endnu flere ord på det opsigtsvækkende værgemål, sin karriere og sågar sit forhold til popkollegaen Justin Timberlake.

"Britney Spears: Min egen stemme" udkommer på dansk den 24. oktober på Politikens Forlag.

Sponsoreret indhold