Kendte10. november 2022

Britney Spears afslører frygtelige detaljer fra bryllup: Var næsten ikke til stede

Den 40-årige popstjerne var ikke ligefrem mentalt fit for fight ved sit eget bryllup
Selv om Britney Spears' bryllup i den grad emmede af eventyr, så gik tingene langt fra som planlagt.
Selv om Britney Spears' bryllup i den grad emmede af eventyr, så gik tingene langt fra som planlagt.
 Foto: Valerie Macon/AFP/Ritzau Scanpix

I begyndelsen af juni skulle det intime bryllup mellem “Toxic”-sangerinden og fitnessfyren Sam Asghari, 28, endelig stå. Og det hele løb af stablen i parrets eget hjem i Los Angeles.

Men selv om de to turtelduers dag skulle være både romantisk og lykkelig, så er der nu alligevel noget, der tyder på, at popprinsessens dag ikke var helt, som hun kunne ønske sig.

For ikke nok med, at flere medlemmer af familien slet ikke var inviteret til den helt store dag, så udspillede der sig også pludselig et voldsomt drama, da Britney Spears’ eksmand, Jason Alexander, som kortvarigt var gift med popprinsessen i 2014, kort før ceremonien dukkede op.

Angst og fraværende

Den garvede sangerinde har tidligere sat ord på, hvordan hun inden vielsen pludselig fik en angstanfald, men resten af brylluppet var altså ikke umiddelbart lutter lykke for den nu nygifte sangfugl, der havde mere end almindeligt vanskeligt ved at "til stede”.

- Wow, jeg blev gift i år, men er ikke sikker på, jeg var så meget til stede, fordi jeg ikke rigtig har været bevidst de sidste tre år, lød det onsdag i et nu slettet opslag på Instagram ifølge amerikanske Page Six.

- Der var en masse snak under festen. Ikke for mig, desværre, for når du ikke kan trække vejret, kan din krop ikke slappe nok af til at kunne tale, forklarer Britney Spears videre.

Popsangerinden sætter også ord på, hvordan hun heldigvis nu har det godt, men kommer ellers ikke videre ind på omstændighederne om, hvordan angsten er kommet på afstand siden brylluppet i begyndelsen af juni.

Uhelbredelig syg

Det er imidlertid ikke kun angst, som popstjernen kæmper med helbredsmæssigt. Det er nemlig ikke mange dage siden, Britney afslørede, at hun lever med en uhelbredelig sygdom – nerveskader i hele højre side af kroppen.

I samme forbindelse forklarerede fru Spears, at det netop er hendes sygdom, der er årsag til, at hun danser så meget. Noget, fans af den 40-årige popsangerinde ofte bliver præsenteret for i diverse videoer på Instagram.

Sponsoreret indhold