Kendte6. september 2022

Britney langer ud efter sønnen: - Jeg har brug for ubetinget kærlighed - ikke had

Popsanger Britney Spears deler sin enorme skuffelse over sønnen på Instagram
Popstjernen Britney Spears er i fuld gang med at få ryddet ud.
Popstjernen Britney Spears er i fuld gang med at få ryddet ud.
 Foto: Eduardo Munoz/Reuters/Ritzau Scanpix

Der går sjældent en dag i Britney Spears’ liv uden lidt drama.

Og i går var hun igen ude med riven i den endeløse fejde med sin familie - herunder eksmanden Kevin Federline og deres to fælles sønner 16-årige Sean Preston og Jayden James, 15.

Men for at forstå gårsdagens svada på Instagram skal vi først runde det kontroversielle interview eksmanden for nylig gav til ”60 minutes Australia”, som løb over skærmen søndag aften.

Deres yngste søn Jayden James medvirker også i interviewet, hvor han fortæller, at han virkelig gerne vil se sin mor igen og håber at kunne klinke skårene, når hun har fået det bedre.

Og den kommentar er faldet den 40-årige mor til to for brystet. Og mandag aften tog hun ifølge PageSix bladet fra munden i et lydklip, hun delte med sine følgere på Instagram.

- Jayden, du underminerer min opførsel fuldstændig ligesom hele min familie altid har gjort, når du siger, ”Jeg håber, hun får det bedre. Jeg vil bede for hende”: Bede for hvad?, rasede hun ifølge det amerikanske medie.

- Jeg bliver ved med at arbejde, så jeg kan betale min mors advokatsalærer og hendes hus, sagde Britney og hentydede til, at Jaydens hadefulde kommentarer stammede fra hans frygt for, at hun om få år ikke længere er forpligtet til at forsørge sønnen.

- Vil I have, jeg skal få det bedre, så jeg kan fortsætte med at forære jeres far 40.000 dollars om måneden, eller er det, fordi det slutter om to år, og så får I ingenting, at I har besluttet jer for at sprede had på den måde? rasede hun videre.

Sangerinden understregede i sin talebesked, at hun har brug for ubetinget kærlighed og støtte fra sine nærmeste – ikke nedsættende kommentarer.

- Det gør mig umådeligt trist, at I aldrig har værdsat mig som person. Du og din bror tog altid hjem to timer tidligere, når I besøgte mig. Og selv hvis jeg begravede jer i gaver og livretter og spillede en sand helgen, så var det aldrig godt nok, lød det fra popprinsessen, som skød skylden for din skævvredne familiedynamik på sin far Jamie Spears.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det seneste offentligt billede af Britney og sønnerne sammen er taget sidste år.
Det seneste offentlige billede af Britney og sønnerne sammen er taget sidste år.
 Skærmdump

- Min far burde ærlig talt sidde i fængsel resten af sit liv.

I det lange interview forsvarede Jayden sin morfar, Jamie Spears, som han mener havde Britneys ve og vel for øje, da hun blev underlagt det næsten 14 år lange værgemål.

Federline er enig. I interviewet fortæller han, at han er 100 procent sikker på, at værgemålet og dermed også Britneys far reddede hendes liv dengang.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Britney Spears og Sam Ashgari
Britney Spears, 40 og Sam Ashgari, 28 blev gift i Los Angeles 9. juni.
 Foto: Ritzau Scanpix

Hverken Sean eller Jayden var som bekendt med, da deres mor i sommer blev gift med Sam Asghari. I interviewet fortæller deres far, at sønnerne faktisk slet ikke har set deres mor siden foråret. En beslutning som han bakker op om, fordi han ønsker, at sønnerne skal have så normalt et liv som muligt.

Og det tager hårdt på ”Toxic”-sangerinden, som har mistet troen på Gud efter alt det, livet har budt hende det seneste halvandet årti.

- Hvis Gud fandtes, ville han ikke tillade det her. Jeg tror ikke længere på Gud på grund af den måde mine børn og min familie har behandlet mig. Der er ikke længere noget at tro på. Jeg er ateist, folkens, slutter hun af.

Sponsoreret indhold