Kendte3. juli 2020

Brie Larson springer ud som YouTuber

Den amerikanske skuespiller Brie Larson kan officielt skrive titlen som YouTuber på sit cv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega540740_041.jpg
 Foto: MEGA

Den amerikanske Oscar-vinder Brie Larson har fundet på et nyt, kreativt job, som hun heldigvis kan udføre hjemmefra.

Den 30-årige "Captain Marvel"-skuespiller annoncerede torsdag, at hun springer ud som YouTuber, og det fejrede hun ved at dele sin første video på det sociale medie.

- YouTube har været et sted, hvor jeg har lært så meget. Hvad end det har været at bruge min pringer, eller hvordan man er en hensynsfuld aktivist, så er det her stedet til at tale om ting, der betyder noget.

Brie Larson lover både fjollede indslag, antiracistisk retorik og dybe samtaler om emner, hun synes er spændende og relevante.

Den første YouTube-video fra skuespilleren byder blandt andet på gæsteoptrædender fra kendte YouTubere som Justine Ezarik, Mitchell Moffit, Gregory Brown, Jessie Ennis, Nina Park og Sean Evans. Navne, der betyder noget for dig, der er velbevandret i YouTube-universets influencere.

Brie Larson vandt i 2016 sin første Oscar for filmen "Room". Siden da hun medvirket i en række store Hollywood-produktioner som "Kong: Skull Island" (2017), "Captain Marvel" (2019) og ikke mindst "Avengers: Endgame" (2019).

En Oscar kan det ikke blive til for YouTube-indholdet, men til gengæld kan hun glæde sig over, at hun allerede nu har over 117.000 abonnenter.

Se Brie Larsons første YouTube-video:

Sponsoreret indhold