Kendte5. april 2021

"Bridgerton"-chok: Elsket hovedrolle vender IKKE tilbage

Netflix kunne indlede påsken med en meget trist nyhed for de mange "Bridgerton"-fans verden over. Skuespiller Rege-Jean Page vender nemlig ikke tilbage
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bridgerton_0.png
 Foto: Netflix

Når den næste sæson af "Bridgerton" får premiere, bliver det uden fanfavoritten Rege-Jean Page.

Det kunne både Netflix og hertugen af Hastings afsløre, da der kort tid inden påske blev afsløret nye informationer om den kommende sæson af den populære tv-serie.

- Kære læsere, mens alles øjne er rettet mod Anthony Bridgertons rejse for at finde en hertuginde, byder vi farvel til Regé-Jean Page, der på så triumferende vis spillede hertugen af Hastings, lyder det i en pressemeddelelse fra Netflix - naturligvis skrevet i ægte Lady Wisthedown-stil.

Artiklen fortsætter efter opslaget...

- Vi vil savne Simons tilstedeværelse på skærmen, men han vil altid være en del af Bridgerton-familien.

Og selvom tabet af Regé-Jean Page nok er noget, mange "Bridgerton"-fans lige skal komme sig over, så kan de da ånde lettet op over allerede nu at vide, at den kære Phoebe Dynevor, der er kendt som Daphne, absolut har tænkt sig at vende tilbage til serien.

- Daphne vil fortsat være en trofast hustru og søster og vil hjælpe sin bror med at navigere i sæsonens kommende sociale arrangementer, og hvad de har at byde på - som nok er mere drama og romantik, end mine læsere er i stand til at håndtere, skriver Lady Whistedown på Bridgerton-seriens officielle Instagram-profil.

Den 31-årige Regé-Jean Page har udtaler til Variety, at han altid har været klar over, at "Bridgerton"-rollen for ham kunne ville komme til at vare en enkelt sæson, og at det faktisk var en del af årsagen til, at han fandt rollen tiltrækkende.

Artiklen fortsætter efter billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bridgerton_101_unit_00193r.jpg
 Foto: Liam Daniel/Netflix

Hertugen af Hastings vil nok blive savnet af mange, når sæson to af "Bridgerton" får premiere (Foto: Netflix)

- Jeg tænkte: "Det er interessant", fordi så føles det som en miniserie. Jeg får lov til at komme ind og bidrage med mit, og så kan Bridgerton-familien fortsætte videre, siger Regé-Jean Page.

Det vides endnu ikke, hvornår sæson to af "Bridgerton" forventes at få premiere på Netflix. Optagelserne forventes dog at gå i gang dette forår.

Sponsoreret indhold