Kendte4. august 2020

Brian McFadden i dyb sorg: Mistede baby efter fem uger

Den tidligere Westlife-sanger og hans forlovede, Danielle Parkinson har i flere år kæmpet for at få deres drøm om en baby til at gå i opfyldelse. Nu afslører han tragisk uønsket abort
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/brian_mcfadden.jpg
 Foto: MEGA

Den 40-årige tidligere boyband-sanger Brian McFadden har sammen med sin forlovede, Danielle Parkinson, 38, gennem de sidste to år kæmpet for at få en baby.

Parret har gennemgået fertilitetsbehandling i mere end et år, og kampen har ikke kun været en dans på lyserøde roser. For efter parrets første omgang med IVF følte Danielle sig gravid, men bare fem uger inde i graviditeten mistede hun babyen.

Det fortæller Danielle til OK!

- Jeg var omkring fem uger henne. Jeg følte mig gravid. Jeg havde ondt i ryggen og følte mig træt.

- Men så begyndte jeg at bløde, og mine symptomer forsvandt. Så tog jeg en graviditetstest, og den var negativ. En blodprøve taget af hospitalet viste, at jeg havde mistet babyen.

https://imgix.seoghoer.dk/brian_mcfadden_og_danielle.jpg
 Foto: MEGA

Brian og Danielle har dannet par siden 2016. Foto: Instagram

Brian McFadden på det tidspunkt ikke sammen med Danielle, han befandt sig i Dubai, og hun måtte derfor fortælle ham de hjerteskærende nyheder over telefonen.

Ifølge sangerens forlovede, så var det ”knusende”, at de to ikke kunne være sammen i den svære tid. Westlife-sangeren var dog alligevel ikke overbevist om, at det kunne være rigtigt, de allerede havde mistet barnet, så han kontaktede en af de førende gynækologer, som sagde ja til at mødes med parret og scanne Danielle.

Det var under den scanning, at det første gang gik op for Brian, at han alligevel ikke snart skulle blive far.

- Det var den værste følelse nogensinde, fortæller hun.

Efter det tragiske tab forsøgte parret sig med endnu en omgang IVF, som desværre ikke virkede som ønsket. Parret har dog stadig to forsøg tilbage, inden de skal overveje andre løsninger i kampen om at blive forældre sammen.

I interviewet afslører Danielle, at de godt kunne ”overveje at bruge en surrogatmor”, lige såvel som ”adoption” også kunne være en mulighed.

Brian McFadden er allerede far til den 18-årige Molly og den 17-årige Lilly-Sue, som han har sammen med sin første kone, Kerry Katona.

De to annoncerede deres forlovelse tilbage i december måned, efter at have dannet par siden 2016. Men de har måtte udskyde deres bryllup grundet coronavirussen.

null

Sponsoreret indhold