Kendte19. oktober 2022

Brian Austin Green deler sjældent billede: Hele familien samlet

Det er kun få måneder siden, Brian Austin Green blev far for femte gang
Brian Austin Green og Sharna Burgess
Brian Austin Green og Sharna Burgess blev forældre sammen for første gang i slutningen af juni.
 Foto: MEGA

Det hører til sjældenhederne, at den 49-årige “90210”-stjerne Brian Austin Green deler billeder af sine tre børn, han har sammen med sin ekskone, Megan Fox.

Men da han i slutningen af juni blev far for femte gang, har han ændret lidt på, hvad han deler ud af på sin Instagram-profil.

Især sønnen Zane Walker Green får en del skærmtid på farens profil, efter hans ankomst til verden den 28. juni.

Men i forbindelse med, at han for to år siden mødte sin kæreste, Sharnaa Burgess kunne han i weekenden dele et ganske sjældent billede af hele sin familie.

– Jeg er så taknemmelig hver dag. Du er mit livs lys, og du er den mest fantastiske person, jeg nogensinde har mødt. Det liv, som vi har skabt sammen, og som vi fortsætter med at skabe sammen, det er bedre, end jeg nogensinde havde forestillet mig, skriver han til billederne, der viser hans kæreste og børn omfavne det nyeste medlem af familien.

På billederne ses sønnen Zane sammen med sine ældre søskende, Journey River på fem år, Bodhi Random på otte og Noah Shannon på ni år.

Udover sine fire børn på billederne, så er Green desuden far til en 20-årig søn, som han har sammen med sin ekskæreste Vanessa Marcil.

Sponsoreret indhold