Kendte7. marts 2019

Brandon hylder sin bedste ven

Jason Priestley, der spillede Brandon Walsh i ”Beverly Hills 9010”, tilslutter sig de mange skuespilkolleger, der i disse dage hylder afdøde Luke Perry. Se hans rørende hilsen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dylan_og_brandon.jpg
 (Foto: MEGA)

De var bedste venner i TV-hittet ”Beverly Hills 90210”.

Og venskabet blomstrede bestemt også bag kameraet.

Skuespillerne Jason Priestley og Luke Perry var venner i mere end 29 år, og derfor er Jason Priestley – der spillede rollen som Brandon Walsh i 90’er-serien – også én af dem, der i disse dage er i lige dele chok og sorg over Luke Perrys alt for tidlige død.

Den amerikanske skuespiller døde mandag efter det massive slagtilfælde, der ramte ham ugen forinden.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/jason_priestley_og_luke_perry.jpg
 (Foto: MEGA)

Luke Perry og Jason Priestley var tætte venner gennem 29 år. Her er de fotograferet sammen i 2011. Foto: MEGA

Hans kollega Jason Priestley har brugt de seneste dage på at prøve at forstå den tragedie, der har ramt ham og alle andre tæt på Luke Perry.

Og nu hylder 49-årige Jason Priestley sin afdøde ven.

Det sker i et smukt opslag på instagram, hvor vennen skriver:

- Det har taget mig nogle dage at finde ud af, hvordan jeg skal skrive dette… min kære ven gennem 29 år, Luke Perry, var en af de helt specielle mennesker, der virkelig bekymrede sig om andre…

- Luke var ikke bare en stjerne, han var en helt igennem lys stjerne, der brændte ud alt for tidligt… og det er derfor, at jeg, og så mange andre, er i så megen smerte i dag… hvis du har haft held med at kende Luke, eller hvis du engang har krydset veje med ham, ved jeg, at du også er trist i dag…

- Et lys, der brænder dobbelt så lyst, brænder kun halvt så længe… du brændte…åh… så lyst Luke… Godnat søde prins, skriver Jason Priestley i sit rørende opslag.

Han er blot en af mange kolleger, der har brugt de seneste dage på at hylde den afdøde skuespiller, der døde i en alder af blot 52 år.

Shannen Doherty var en af de første, der delte sin sorg efter dødsfaldet. På instagram delte skuespillerinden et billede, hvor hun stod sammen med Luke Perry. Til billedet skrev hun:

- I går fik jeg et opkald, der knuste mig. Jeg kæmper med dette tab og har svært ved at rumme mine tanker. Men mit hjerte går ud til alle hans venner og familie, som var velsignet med hans lys i deres (og mit) liv.

Ian Ziering, der i serien spillede rollen som Steve, begræder også tabet af Luke Perry på instagram. På sin profil skriver Ian Ziering:

- Kæreste Luke. Jeg vil for evigt sole mig i de kærlige minder, vi har delt de sidste tredive år. Må din rejse fremover beriges af de storslåede sjæle, der er gået foran dig, ligesom du gør her for dem, du efterlader. Gud vær venlig at give ham en plads tæt på dig, han fortjener det.

Gabrielle Carteris, der i serien spillede rollen som Andrea Zuckerman, skriver:

- Kæreste Luke. Jeg er så knust og uden ord. Du min ven var en mægtig sjæl og har efterladt dit spor. Min kærlighed og bønner til familien og alle, der elsker dig. Hvil i fred.

I forbindelse med Luke Perrys alt for tidlige død hylder SE og HØR ham med den ultimative "Beverly Hills 90210"-quiz. Du kan tage quizzen herunder:

Sponsoreret indhold