Kendte13. maj 2024

Branco stopper karrieren: Baba Business 3 bliver sidste album

Den 24. maj bliver sidste gang vi hører fra Branco i musikbranchen. Rapperen har nemlig valgt, at han den 24. maj udgiver sit sidste album
Branco har valgt at indstille musikkarrieren. Det afslører rapperen i en Instagram-video, hvor han også fortæller, at hans sidste album udkommer den 24. maj.
Branco har valgt at indstille musikkarrieren. Det afslører rapperen i en Instagram-video, hvor han også fortæller, at hans sidste album udkommer den 24. maj.
 Foto: Hanne Juul

Farvel og tak til musikken.

Så kort og godt kan det siges, da Branco har valgt at indstille karrieren den 24. maj 2024.

Her udkommer albummet "Baba Business 3", og det bliver det sidste fra rapperen.

Det afslører han i en video på Instagram.

– Hej baba, jeg savner dig derhjemme. Jeg håber snart vi kan være sammen, siger en barnestemme i videoen inden Branco svarer.

– Jeg er færdig nu min skat, det er slut. Vi ses om lidt.

Branco begyndte i 2011 at udgive musik som "MellemFingaMuzik" med Stepz, og han vil også blive husket for at være en del af "Molotov Movement" – eller bare Molo.

I 2019 udkom det første debutalbum – Baba Business – og fem år senere kommer tredje udgave, som altså bliver den sidste.

– Jeg er evigt taknemmelig for alle derude, der har lyttet med i mere end et årti. Alle der har vist deres kærlighed og støtte, men jeg er også taknemmelig for dem, der har vist deres had og modstand. Uden jer havde jeg aldrig nået hertil.

– Men som I ved, har alting sin ende, intet varer for evigt. Vi har alle en udløbsdato, og intet af det her kan vi tage med os, når vi en dag siger farvel. Så jeg stopper her, siger Branco i videoen.

Ifølge Branco har musikken reddet hans liv, men selv om det er slut efter den 24. maj, kommer han ikke til at forsvinde.

Han vil i stedet "træde først og lave nye fodspor som andre kan følge", men som han selv siger, bliver det ikke igennem musikken.

– Jeg kan vise jer det bedre end jeg kan fortælle jer det, når tiden er inde, og jeg ved, at der er så meget andet på jeres feed, der har jeres opmærksomhed, så jeg gør det her kort.

– Mit sidste album. Mit bedste album. Baba Busines III. 24. maj. Tak for tålmodigheden.

Sponsoreret indhold