Kendte5. august 2022

Brændte varm på Silas i 2010: I morgen bliver de gift

Silas Holst og Nicolai Schwartz siger ja til hinanden under åben himmel i morgen.
Nicolai Schwartz og Silas Holst
Nicolai Schwartz og Silas Holst kan fri morgen kalde sig ægtefolk.
 Foto: Dan Mariegaard

Fra i morgen kan Silas Holst og Nicolai Schwartz kalde sig hr. og hr. Schwartz Holst, når de siger ja til at leve sammen i medgang og modgang.

Danseren og paradisoen har dannet par siden 2018, men allerede i 2010 brændte de varme på hinanden første gang.

Dengang tilbragte de en sommer sammen.

– Vi mødtes tilfældigt på Strøget en sommermorgen og vendte os om mod hinanden, faldt i snak og brugte en sommer på at date, men da sommeren gik på hæld, gik vi hver vores vej, fortalte Silas forleden på Instagram.

Selv om andre mænd kom ind i deres liv – Silas blev gift med Johannes, og Nicolai fik andre kærester – havde Silas fortsat en særlig plads hos Nicolai.

– Jeg har altid haft et godt øje til ham, fordi han er så sød og skøn, og jeg føler, at han gør et eller andet. Det har jeg egentlig altid følt, siden første gang jeg mødte ham, fortalte Nicolai til Billed-Bladet i 2018, da de netop var sprunget ud som par.

Det var Nicolais flotte udseende og gode humor, danseren ikke kunne stå for, da den søde musik efter små ti års bekendtskab pludselig genopstod.

– Han får mig til at grine rigtig meget, og det er dejligt. Han har virkelig god humor. Og så synes jeg, han er en meget pæn mand. Det er jo dejligt at få det i samme pakke, sagde Silas i 2018 netop hjemvendt fra deres kærestetur til Paris.

Fordi de havde været en perifer del af hinandens liv i alle de år, brugte de ikke lang tid på at lære hinanden at kende, da de først var blevet enige om at kalde sig kærester.

– Det var, som om det hele spillede, da han og Johannes var gået fra hinanden, og det lykkedes. Så gik det lige pludselig stærkt, og jeg blev introduceret for familien, har Nicolai fortalt.

Den omtalte familie tæller eksmanden Johannes Nymark og veninden Louise Mahnkopf, som Silas har børnene Maggie My og Bob Jones med.

At blive en del af en stor regnbuefamilie, som ovenikøbet stadig bor under samme tag, er gået helt gnidningsfrit for den tidligere paradiso, som i dag arbejder i lufthavnen.

Artiklen fortsætter under billedet …

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/_han4412_0.jpg
 Foto: Hanne Juul

Og måske bliver regnbuefamilien udvidet på et tidspunkt. For Nicolai drømmer om at blive far, men det bliver ikke med Silas.

– Jeg har jo to vidunderlige, dejlige børn. Nicolai vil også gerne have børn, og det skal han jo have. På den måde er problemet jo løst, han og jeg får jo ikke børn på den naturlige måde anyways. Så han vil gerne have børn, og jeg vil da elske at være bonusfar. Lige så fed bonusfar som han er til mine børn, har Silas fortalt til Realityportalen.

– Så på den måde deler vi jo den samme drøm om at have et hjem fyldt med børn. Der er bare noget med det der ansvar, man har for børn. Det har jeg for to nu, og det er nok til mig.

Da Silas og co. Sidste forår købte en større villa med en privat afdeling til hvert par, afslørede han og Nicolai, at de efter tre år som kærester flyttede sammen.

I november kunne Silas jublende fortælle, at han var blevet forlovet med sin tre år yngre kæreste.

– Svært at sige nej til, skrev han på Instagram til et billede af både ringen og hans kommende mand.

Artiklen fortsætter under opslaget …

I morgen får forlovelsesringen selskab af en vielsesring, når Silas Holst og Nicolai Schwartz siger ja til hinanden under åben himmel.

SE og HØR dækker naturligvis den skønne begivenhed, så tun ind her på kanalen, hvis du vil med til kærlighedsfesten.

Sponsoreret indhold