Kendte1. februar 2022

Brady med rørende besked til sin kone: Min familie er min største bedrift

Tom Brady fremhæver i sin afgangsbesked sin familie, som trods de mangler sportstitler altid er kommet i første række ifølge sportslegenden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega365412_016.jpg
 Foto: MEGA

Den klart mest vindende spiller i amerikansk fodbold nogensinde, Tom Brady, har tirsdag valgt at stoppe sin sportskarriere i en imponerende alder af 46 år.

I et langt skriv på Twitter takker han vidt og bredt forskellige personer, der har haft indflydelse på sin fornemme karriere, og her går familien selvfølgelig ikke fri.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega32799_0011.jpg

Foto: MEGA, Brady og Bündchen begyndte at date i 2006 og blev gift i februar 2009. Før de mødtes, havde Bündchen blandt andet været i forhold med Leonardo DiCaprio, mens at Brady har et barn fra et tidligere forhold med skuespillerinden Bridget Moynahan

Den største bedrift

Og det er bestemt ikke små ord, som quarterbacken har til sin kone, Gisele Bündchen.

Efter at nævne fans, holdkammerater og trænere kommer turen til familien og specilt hustuen.

- Og til sidst til min kone og mine børn, Jack, Benny og Vivi. I er min inspiration. Vores familie er min største bedrift.

- Jeg er altid kommet fra banen og hjem til den mest elskende og støttende kone, som har gjort alt for, jeg har kunne fokusere på karrieren.

- Hendes uselviskhed har gjort, at jeg professionelt har nået nye højder. Jeg er uden ord for, hvad du har ment for mig og vores familie, skriver Brady.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/20220130-070742-7-1920x1279we.jpg
 Lionel Hahn/Abaca/Ritzau Scanpix

Foto: Lionel Hahn/Abaca/Ritzau Scanpix, Tom Brady ses med datteren Vivian i 2019, efter at Brady har vundet hans sjette ud af i alt syv Super Bowl-trofæer.

Bedst betalte model

Man kan bestemt ikke beskylde Brady-familien for at være dårlige eller middelmådige til, hvad de laver.

Mens at Tom for længst har fået legendestatus i NFL (National Football League), har også Gisele været verdens bedste til sit jobn - endda i lang tid.

I 2015 kunne Forbes slå fast, at Bündchen for niende år i træk, var den bedst betalte model i verden med en indtægt på 288 millioner kroner.

Hvad fremtiden nu skal gå med for familien, er endnu ikke fastslået. For nu oplyser Brady, at tiden blandt andet skal gå med at se til sine firmaer, som han har flere af.

Sponsoreret indhold