Kendte8. januar 2020

Brad Pitt vandt Golden Globe: Derfor nævnte han ikke sine børn i takketalen

Seks meget vigtige personer i Brad Pitts liv blev ikke nævnt i hans Golden Globe-takketale med et ord - og det er der en helt speciel årsag til
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega579525_001.jpg
 (Foto: MEGA)

Da Brad Pitt, 56, natten til mandag modtog en Golden Globe-statuette for bedste mandlige birolle, nævnte han i en kæk kommentar sin mor i takketalen.

Derudover kom de obligatoriske hilsener til hans mednominerede, filmkollegaen Leonardo DiCaprio og "Once Upon a Time in Hollywood"-instruktøren Quentin Tarantino.

Men seks vigtige personer undlod Pitt helt at nævne i sin takketale. Hans seks børn, Maddox på 18, Pax på 16, Zahara på 15, Shiloh på 13 og tvillingerne Knox og Vivienne på 11, blev slet ikke omtalt eller takket.

Og det er der ifølge TMZ en helt speciel årsag til: Kilder tæt på Pitt fortæller til det amerikanske medie, at det er helt bevidst, at han ikke nævner sine børn, da en simpel tak i en takketale kan tiltrække unødig opmærksomhed.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/angelina_jolie_0.jpg
 (Foto: MEGA)

Angelina Jolie på den røde løber med Pax, Zahara, Shiloh, Knox og Vivienne. Foto: MEGA

Kilderne tilføjer også over for TMZ, at Brad Pitt aldrig har brugt sine børn for at få omtale, mens folk i hans inderkreds til tider føler, at ekskonen Angelina Jolie gør det.

Hun bliver jævnligt fotograferet sammen med børnene, og hun har dem også jævnligt med på den røde løber til filmpremierer.

Sponsoreret indhold