Kendte4. maj 2020

Boris Johnson opkalder søn efter coronalæger: Det skal han hedde

Det er ikke mange dage siden, at den britiske premierminister Boris Johnson kunne byde en lille søn velkommen til verden. Nu afslører hans forlovede, at sønnen skal opkaldes efter to læger, der reddede Johnsons liv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/boris_johnson_opkalder_soen_efter_laeger.jpg
 (Foto: MEGA)

Den 55-årige Boris Johnson har i den grad været i nærkontakt med hospitalsvæsenet på det sidste.

Senest har premierministeren budt sin nyfødte søn velkommen til verden – men kort forinden var Johnson indlagt på intensiv, fordi han var blevet smittet med den dødelige coronavirus.

Nu afslører hans forlovede Carrie Symonds navnet på den nyfødte søn, som skal opkaldes efter to coronalæger, der redede den britiske ministers liv, på sin private Instagram-profil.

Men også andre deler den rørende nyhed:

- Wilfred Lawrie Nicholas, velkommen til verden, skriver hertuginde Sarah Ferguson, ekskone til prins Andrew, i et opslag på Instagram.

- Mange lykønskninger til Boris Johnson og Carrie, skriver hun videre og takker personalet, der tog sig godt af den britiske premierminister, da han var indlagt med COVED-19:

- Tak Nicholas and Nicholas og resten af NHS (sundhedssektoren i Storbritannien, red.) for at redde farens liv.

Artiklen fortsætter under billedet …

Det er altså navnet Nicholas, som Boris Johnson og hans 32-årige forlovede Carrie Symonds har givet deres søn til ære for de to coronalæger og navnebrødre på hospitalet.

Udover nyfødte Wilfred Lawrie Nicholas har premierminister Boris Johnson desuden børnene Lara, Theodore, Cassia og Milo.

Sponsoreret indhold