Kendte11. januar 2021

Borgmester taget på fersk gerning under liveinterview: Sidder du i underbukser?

En belgisk toppolitiker startede året på en særlig pinagtig måde – bukseløs på tv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bart2.png
 Skærmbillede: Radio 2

Ah, hjemmearbejde.

Så kan man iføre sig hvad der passer én – uden at skulle leve op til dresscodes eller det sædvanlige arbejdstøj.

Men friheden kommer med en overhængende fare.

Spørger man en den belgiske politiker Bart de Wever, så er det i hvert fald en god idé lidt at tjekke omgivelserne, før man giver interview over en forbindelse med kameraet tændt.

Wever deltog i et interview på den belgiske Radio 2 i den forgange uge, og her måtte værten, Kim Debrie, standse op undervejs, fordi det hele blev en smule for afslappet.

Flot skjorte, men...

Ifølge The Mirror spørger Debrie først sin gæst, hvordan han har fejret nytårsaften, og om han er kommet godt ind i det nye år.

Men før det fulde svar falder, må hun påpege den sjove detalje, som hun takket være reflektionen i spejlet bag Bart de Wever, spotter.

Den 50-årige politiker er bukseløs.

- Du har en meget fin skjorte på, og den har du sikkert valgt ud til anledningen. Men under den… Kan det passe, at du sidder i underbukser?

En mystificeret Bart, der er borgmester i Antwerpen, svarer undrende:

- Hvordan kan du vide det? Pis, sikkert fordi jeg sidder foran et spejl. Det havde jeg ikke lige overvejet, lyder det flovt fra gæsten på videoforbindelsen.

Heldigvis må man sige, at den belgiske politiker tager det hele med oprejst pande.

- Året begynder med en særlig pinlig oplevelse for mig. Jeg kommer til at huske det her længe, ler han, mens han viser de bare ben frem under skrivebordet.

Hans politiske modstander Georges-Louis Bouchez var hurtig om at sende et lille drillende tweet efter sin kollega. Et billede af et par boxershorts dekoreret med det belgiske flag.

Mon ikke Wever husker benklæderne næste gang, han skal interviewes.

Sponsoreret indhold