Kendte21. oktober 2022

Bookmakerne har talt: De skal i omdans

Der er lagt op til endnu en spændingsfyldt afgørelse, når syvende program af "Vild med dans" ruller over skærmen
dansere
Danske Spil spår, at Natasha Brock og Joel Hyrland skal en tur i omdans.
 Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Er det mon danseevnerne eller populariteten blandt tv-seerne, der vægter højest i dette års "Vild med dans"?

Spørger man Danske Spils bookmakere, er svaret en kombination, og derfor er der endnu engang lagt op til en spændingsfyldt afgørelse i fredagens liveshow.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Nærmere bestemt har bookmakerne fået sig lidt af en hovedpine i forbindelse med aftenens forudsigelse.

I sidste uge havnede Natasha Brock og Katerina Pitzner nemlig i farezonen, og den havde bookmakerne bestemt ikke set komme.

– Som vi forudsagde, så måtte Katerina Pitzner forlade konkurrencen i fredags. Men til gengæld overraskede det os, at det var Natasha og ikke Joel, der også måtte en tur i omdans: Den havde vi ikke set komme, lyder det fra "Vild med dans"-eksperten Mathias Reimer Larsen.

Med sidste uges afgørelse taget i betragtning lyder det store spørgsmål derfor på, om Natasha mon er aftenens favorit til at stille danseskoene på hylden, selv om hun får markant bedre dommerkarakterer end Joel.

– Som vi altid har sagt, så er "Vild med dans" lige så meget en popularitetskonkurrence, som en dansekonkurrence. Og derfor hælder vi mest til at tro på, at det bliver Natasha Brock, der skal forlade programmet i aften. Vores bud er, at det kommer til at stå mellem Natasha og Joel, siger "Vild med dans"-eksperten og fortsætter:

– Men det bliver tæt, og det kan være dansernes nerver, der bliver afgørende, siger Mathias Reimer Larsen.

Danske Spils "Vild med dans"-ekspert pointerer da også, at der er mere på spil i aften end normalt, og det også have en indvirkning på deltagerne.

– Dem, der klarer cuttet, er sikre på at være med i hele to fredagsprogrammer mere. Næste uge er nemlig Knæk Cancer-uge på TV 2, og derfor er der ingen af deltagerne, der bliver stemt hjem på næste fredag. Der er med andre ord ekstra meget på spil denne fredag, lyder det fra Mathias Reimar Larsen.

"Vild med dans" bliver sendt på TV 2 i aften klokken 20.00, og du kan naturligvis følge showet i SE og HØRS liveblog.

Sponsoreret indhold