Forskning: Børn født i december er bare sødere og mere rare

(Foto: MEGA)

Alle os, der har fødselsdag i december måned, synes nogle gange, at det er lidt træls:

Det kan være svært at få samlet folk til fødselsdagsfejring (for alle skal til julefrokost), nogle forsøger endda at slå vores jule- og fødselsdagsgaver sammen, så vi kun får én gave!

Og så er det mega irriterende, at alle vores gaver KUN er pakket ind i julepapir, når gaverne i stedet burde være indhyllet i flag og røde faver!

Men nu viser flere kæmpe studier, at det altså er en ganske god ting at være født i december måned: Ifølge studierne er vi nemlig både rarere, vi brokker os mindre, og så kæmper vi også med færre sygdomme.

YES!

Det skriver The Sun.

Det er flere store undersøgelser og studier, der viser, at os december-fødselarer godt kan være lidt ekstra stolte og glade for os selv.

Et studie af hele 1.749.400 personer i USA viste, at børn født i december måned beklager sig mindre og er mindre tilbøjelige til at have humørsvingninger.

Artiklen fortsætter under billedet...

Børn fra december er bare sødere og mere rare. Foto: MEGA

Desuden viste studiet, at folk fra december har en lavere risiko for at udvikle hjertekarsygdomme.

Som om det ikke var godt nok, viser det sig også, at december-folk har større sandsynlighed for at blive tandlæge. Et studie beskriver således, at man kan se en forbindelse mellem valg af karriere og fødselsdag.

December-babyer er desuden fødte atleter ifølge et studie beskrevet i International Journal of Sports Medicine.

Og så viser et studie fra US National Library of Medicine også, at december-børn er A-mennesker og altså mere morgenfriske (… det ved vi nu ikke, om det passer!).

Alle de fantastiske gevinster ved at være født i december-måned skyldes ifølge videnskaben, at vi har fået mere D-vitamin, mens vi lå i mors mave i sommers.

Så vi siger både TAK og TILLYKKE til os selv!

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close