Kendte13. marts 2015

Bøf og blowjob – har din mand fortjent det?

Tjek reglerne for den populære mandedag her!
Skal din mand have et blowjob i morgen?
Skal din mand have et blowjob i morgen?
 Foto: Alloverpress

Blomster, hjerter og prinsesse-opmærksomhed. Valentines Day har efterhånden fået fat om danskernes hjerter, specielt de danske kvinder.

Men det er jo nok ingen hemmelighed, at mænd ikke ville vælge hverken blomster eller hjerter, hvis de skulle forkæles. Derfor er Steak and Blowjob Day opstået, bedre kendt som Bøf og Blowjob-dag i Danmark.

Gwyneth Paltrow giver mand blowjob
14. marts, hvilket er præcis en måned efter Valentinsdag, er den officielle dato for Bøf og Blowjob-dag. Konceptet er enkelt. Dagen er skabt til manden, og han skal forkæles med en fuldfed bøf og blowjob(s). MEN! - Skal han nu også bare lige det?

Anne Louise Hassing: Giv et godt blowjob
Ifølge den officielle Steak and Blowjob Day hjemmeside, steakandbj.org, er der en vigtig regel, som mændene lige skal have i mente. Graden af forkælelse på Bøf og Blowjob-dag afhænger af mandens indsats på Valentines Day. Hvis manden, i stedet for blomster og stearinlys, måske gav dig en kunstig potteplante og en frisk hentet cola fra Rema, så er kvinden ikke forpligtet til at levere hverken bøf eller blowjob.

Så hvis din mand dumpede Valentines Day, så kan du med god samvittighed servere kødboller og en forkælelsestur i Ikea. Bon appetit!

Sponsoreret indhold