Kendte 16. januar

Bob Sagets efterladte kone Kelly Rizzo bryder tavsheden

I et rørende opslag hylder Kelly Rizzo den mand, hun de sidste seks år har delt sit liv med
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For første gang sætter Kelly Rizzo selv offentligt ord på det tab, det har været at miste sin mand Bob Saget.

Tidligere har hun og resten af den efterladte familie meldt ud om dødsfaldet i en fælles pressemeddelelse. Men først her knap en uge efter dødsfaldet er hun klar til selv at sætte ord på dødsfaldet.

- Min søde mand. Efter meget refleksion i denne uge prøver jeg virkelig ikke at tænke, at jeg er blevet frarøvet min tid. Men i stedet tænker jeg: Hvor heldig jeg var, at jeg fik lov til at være gift med DEN MEST FANTASTISKE MAND PÅ JORDEN, skriver den 43-årige enke på Instagram.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Det var helt uventet og til alles overraskelse, da den 65-årige komiker pludselig mistede livet for en uge siden. Det skete blot få timer efter hans sidste stand-up show. Han blev fundet død på sit hotelværelse.

Seks år lang vild tur

Parret mødte for første gang hinanden i 2015 gennem nogle fælles venner. Efter deres første møde gik der ikke længe, før han inviterede hende ud. To år senere blev de forlovede, og i oktober 2018 sagde de det helt store "ja" til hinanden.

- Jeg var den, som fik lov til at komme med på den vilde tur sammen med ham og til at være en del af hans liv de sidste seks år, skriver den efterladte journalist og fortsætter:

- Vi havde tiden til at gøre hinanden til de lykkeligste, vi nogensinde havde været, og ændre hinandens liv for altid.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: MEGA

Bob Saget og Kelly Rizzo sammen på den røde løber i 2018. (Foto: MEGA)

Hendes kærlige ord om sin afdøde mand blev delt i kølvandet på Bob Sagets begravelse fredag, hvor hundredvis af sørgende venner og familiemedlemmer var samlet i Los Angeles for at sige deres sidste farvel.

Vil sprede hans budskab

I opslaget beskriver hun Bob Saget som en "kraft" fuld af kærlighed.

- Bob havde så meget mere, han ønskede at gøre, og så meget mere kærlighed at give.

- Og efter bedste evne vil jeg gøre det til min mission af dele med verden, hvor fantastisk han var, og prøve i det små at blive ved med at sprede hans budskab om kærlighed og latter (nej, du kommer ikke til at se mig lave stand-up), skriver hun.

Hun slutter det hjertevarme opslag af med ordene: "Skat, jeg elsker dig mere end noget andet, for evigt."

Sponsoreret indhold