Kendte 10. januar

Bob Saget pludseligt død: Nu hyldes han vidt og bredt

Det kom som et chok, da verdens overskrifter mandag morgen kunne berette, at den kun 65-årige skuespiller Robert Saget var fundet død
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Den verdenskendte komiker og skuespiller Bob Saget blev søndag morgen amerikansk tid fundet pludseligt død på et hotelværelse i Orlando Florida.

Dette kun timer efter, at han havde optrådt med sit show i Jacksonville.

Artiklen fortsætter under opslaget

Nyheden om hans dødsfald blev derfor modtaget med et chok hos det meste af verdens fans, da det fra den lokale sherif i et tweet søndag kunne bekræftes, at der var tale om ”Full House”-stjernen.

- Tidligere i dag blev vi kaldt ud til Ritz-Carlton Orlando, Grande Lakes efter en anmeldelse om en livløs mand i et hotelværelse. Manden blev identificeret som Robert Saget og erklæret død på stedet, skriver de og understreger, at der ikke var tegn på, hverken en kriminel handling eller indtagelse af narko.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Bob Saget er pludseligt fundet død. Foto: MEGA

I timerne efter nyheden har hyldesterne til den kun 65-årige stjerne fyldt nettet.

Robert, eller Bob, Saget er særligt kendt for sin tid i den populære tv-serie "Full House", der kørte over skærmen fra 1987 til 1995. I serien spillede han rollen som Danny Tanner, en enlig far til tre piger. 

Han har desuden også været vært på underholdningsprogrammet "America's Funnies Home Videos", mens han i øjeblikket var i færd med at færdiggøre sin turné rundt omkring i Amerika.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: MEGA

Bob Saget fotograferet sammen med sin hustru gennem de seneste år, Kelly Rizzo. Foto: MEGA

Skuespilleren efterlader sig sin hustru, Kelly Rizzo samt sine tre børn som han fik sammen med sin første hustru, Sherri Kramer Saget.

Sponsoreret indhold