Kendte11. juli 2022

Bob Dylan skal optræde i Danmark: Det må du ikke have med til koncerten

Et krukket krav eller fornuftigt forslag?
Den 30. september optræder Bob Dylan i Royal Arena
Den 30. september optræder Bob Dylan i Royal Arena
 Foto: Ki Price/Reuters/Ritzau Scanpix

Verdensstjernen Bob Dylan, som står bag hits som "Like a Rolling Stone", "Blowin' in the Wind" og "Mr. Tambourine Man", skal til efteråret spille koncert i Danmark som en del af en større verdensturné.

Nærmere bestemt bliver koncerten afholdt i Royal Arena fredag den 30. september 2022.

Det oplyser Live Nation Denmark i en pressemeddelelse.

Som noget særligt vil telefoner ikke være tilladt i salen under koncerten i Royal Arena. Koncertgæster skal under koncerten opbevare deres mobiltelefon i en særlig aflåst taske og vil derfor ikke kunne benytte den under showet.

Den garvede 81-årige sanger og sangskriver har tidligere været i karambolage med fans, der har haft mobiltelefonerne fremme for at tage billeder under hans koncerter.

Da en koncertgæst under en optræden i Wien i 2019 hev telefonen op af lommen for at forevige koncerten med et billede, valgte verdensstjernen at stoppe op med ordene:

- Vi kan enten spille eller posere. Okay?

Herefter poserede han på scenen i ti sekunder, før han igen satte sig til klaveret og genoptog sit klaverspil.

Ifølge det amerikanske musikmagasin Rolling Stone har folkesangeren i mange år haft en politik om, at der ikke måtte tages billeder under hans koncerter.

Verdensturnéen "Rough and Rowdy Ways" bringer ham ikke kun til København, folkesangeren gæster som en del af turnéen også Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, Belgien, Holland og Storbritannien.

Sponsoreret indhold