Kendte3. december 2020

Blodig og brutal "The Undoing"-scene delte vandene: Nu afslører Hugh Grant uhyggelige detaljer

Den britiske skuespiller afslører, at finaleafsnittet af Susanne Bier-serien ”The Undoing” egentlig skulle have været langt mere blodigt – SE og HØR advarer naturligvis om åbenlyse spoilers i denne artikel
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Advarsel: Den artikel, du skal til at læse, indeholder af ligefremme årsager kæmpemæssige spoilers, og du bør derfor ikke læse videre, medmindre du har set sjette og sidste afsnit af den utroligt populære serie, ”The Undoing”, på HBO.

I intet mindre end fire årtier har 60-årige Hugh Grant været filmstjerne.

For det meste har han dog spillet hjerteknuseren. Vi kender ham fra ”Bridget Jones”-filmene, hvor han i rollen som den arrogante Cleaver lader sig jagte af den stakkels hovedperson, eller som boghandleren William Thacker i den legendariske romcom ”Notting Hill”.

Faktisk lader det til, at Hugh Grant med sin rolle i den netop afsluttede ”The Undoing” på HBO, træder ind i en Hollywood-renæssance, der minder om den, Matthew McConaughey gennemgik, da han forvandlede sig fra førsteelsker til Oscar-vindende rodeo-cowboy.

Hugh Grants rolle i ”The Undoing” som den ”frelsende”, men splittede, børneonkolog er ifølge ham selv den mest ”modbydelige karakter”, han har spillet.

Det afslører han i et interview med TVLine.

Og ikke nok med det. En række scener fra seriens længeventede afslutning – som både var voldsommere, mere blodige og ekstreme – blev efterladt i klipperummet.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/elena.png
 Foto: Youtube, HBO

Flere gange i løbet af serien ser vi Elena, der beder for sit liv, før hammeren rammer hende. Først til sidst ved vi, hvem der står bag forbrydelsen (Foto: Youtube, HBO)

Skruede op i mordscenen

Noget kunne tyde på, at Hugh Grant er gået fuld monster-mode, da han hamrede løs på sin unge elskerinde Elena Alves på gulvet i hendes galleri.

- Jeg ved ikke om det er med i det endelige afsnit, men jeg lavede nogle takes, hvor Jonathan – mens han brugte hammeren mod Elenas hoved – spyttede noget af hendes hjerne ud. Jeg ved ikke, om det stadig er med, fortæller han til TVLine-intervieweren, der svarer, at det er det vist.

- Men - og det her er endnu værre – efter hendes hoved var blevet helt most, lavede jeg nogle scener, hvor Jonathan, der jo er læge, kører sine fingre rundt i hjernemassen, fortæller den erfarne skuespiller, mens han slår en latter op.

- Stod det i manuskriptet? spørger TVLine.

- Nej, det var bare mig, der prøvede ting af.

Artiklen fortsætter under billedet:

https://imgix.seoghoer.dk/mega401290_001_0.jpg
 Foto: MEGA

Hugh Grant og Nicole Kidman spiller overfor hinanden for første gang som ægteparret Fraser i "The Undoing" (Foto: MEGA)

Selvom dramaet "The Undoing" høstede stor ros, var der også seere, der mente, at de sidste scener var alt for voldsomme.

"Jeg er ekstremt kritisk overfor tv-shows, der portrætterer grov vold mod kvinder, og "The Undoing" bestod ikke testen hos mig."

En anden Twitter-bruger erklærer sig enig:

"En smule mere vold, end hvad der var nødvendigt, efter min mening."

Kendte sin retning

Filmstjernen fortæller desuden, at han hele vejen igennem optagelserne var klar over, at det var hans karakter, Jonathan Fraser, der var gerningsmanden bag det bestialske drab.

- Ja, jeg er ikke så erfaren udi tv-serier, men jeg kan forstå, at det er meget almindeligt, at skuespillerne får manuskriptet undervejs i optagelserne. Det må være meget svært ikke at vide, hvor din karakter ender henne eller hvor historien er på vej hen. Men i dette tilfælde havde vi det fulde manuskript og plot, før vi gik i gang, forklarer han, og fortsætter:

- Det, at jeg vidste, at jeg var morderen, var årsagen til, at jeg takkede ja til jobbet. Det er ærlig talt langt mere spændende end at spille den utro ægtemand, der forsøger at overbevise alle om sin uskyld hele vejen igennem.

Med afsløringen af familiefaren Frasers sande identitet kom afslutningen på serien, der er baseret på romanen ”You Should Have Known” af Jean Hanff Korelitz.

Men er der så ikke håb for en sæson to?

Hvis man spørger seriens danske instruktør, Susanne Bier, er det ikke en umulig tanke.

https://imgix.seoghoer.dk/mega392307_001.jpg
 Foto: MEGA

Den danske stjerneinstruktør, Susanne Bier, står bag "The Undoing" (Foto: MEGA)

- Selvfølgelig tænker man, hvad der sker, når det her er slut, fortæller Susanne Bier i et interview med OprahMag.

Hun lukker i hvert fald ikke døren helt for en opfølgende sæson.

- Jeg vil ikke afvise det. Men der er ikke noget konkret på tegnebrættet, lyder det.

Sponsoreret indhold