Kendte16. november 2020

Blev mor for seks måneder siden: Iggy Azaleas vægttab bliver vildere og vildere

Den australske rapstjerne kaster kiloene af sig, og er nu nede på en vægt, der er væsentlig lavere, end før hun blev gravid
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/iggy_0.jpg
 Foto: MEGA

Der er mindre om den 30-årige australske rappers talje end nogensinde, og det er bare seks måneder efter, hun har budt sin lille søn, Onyx, velkommen til verden.

Faktisk afslører Iggy Azalea selv i et opslag på Twitter, at hun nu vejer væsentlig mindre, end hun gjorde – endda før sin graviditet.

I det mindste er den nybagte mor lige så forvirret som os andre.

”Er der andre mødre derude, der oplever, at de ikke kan stoppe med at smide kilo efter fødslen?” spørger hun på sin Twitter.

Hun fortsætter:

”Det er ikke for at prale, jeg vil virkelig gerne høre, om det samme sker for jer andre.

Singlemor efter 6 måneder

Iggy Azalea blev i al hemmelighed mor til lille Onyx i maj, og siden er der sket en del i hendes liv.

Hun brød forlovelse med sin ekskæreste, og far til sønnen, rapperen Playboi Carti, og afslørede i sidste måned, at hun nu pludselig var single.

Siden fødslen har det stået soleklart for især den smukke ordsmeds følgere på Instagram, at hun er vendt overordentligt hurtigt tilbage til sin slanke figur.

Der gik nemlig ikke lang tid, før hendes 14 millioner følgere kunne nyde synet af hendes tonede mavemuskler og den lillebitte talje.

Gør det ikke med vilje

Og nu røber hun selv i sit Twitter-opslag, at der er tale om hele 9 kilo mindre end sin før-baby-krop, og at hun stadig taber sig.

”Jeg forsøger ikke en gang at tabe mig, men det rasler bogstaveligt talt af mig. Bør jeg være bekymret?”

Rapperen er før blevet beskyldt for at have fået fedtsugninger og operationer, for at komme hurtigt tilbage til sin berømte timeglasfigur efter fødslen, men hun var hurtig til at mane rygterne i jorden.

”Alt man behøver at gøre, er at holde øje med din kost undervejs i graviditeten, og så have en six pack i forvejen.”

Sponsoreret indhold