Kendte2. august 2017

Mysteriet om 13-årige Charlene: Blev hun myrdet og solgt som kebab i bizart sexdrab?

Britisk politi har formentligt og forhåbentligt fået et gennembrud i en 13 år gammel sag om en teenagepige, der på mystisk vis forsvandt tilbage i 2003, og som aldrig er blevet fundet. Man mener, at den unge pige på grusom vis blev udsat for en seksualforbrydelse, før hun blev slået ihjel og omdannet til kebab
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kebab1.jpg

Hvad skete der med 13-årige Charlene Downes den skæbnesvangre dag i november 2003, hvor hun forsvandt som dug for solen?

Dét spørgsmål håber britisk politi nu at få svar på – for nu er der langt om længe kommet et gennembrud i den makabre og mystiske drabssag.

En 51-årig mand – som boede i Blackpool på dét tidspunkt, hvor Charlene forsvandt – er således blevet anholdt af politiet i Lancashire.

Manden sidder lige nu varetægtsfængslet, skriver blandt andre BBC.

Præcis hvilken rolle han har i Charlenes forsvinden, har britisk politi ikke oplyst.

Sagen har vakt harme og afsky i både England og udlandet. Efterforskerne mener nemlig, at den unge pige først blev udsat for en seksualforbrydelse – og derefter slået ihjel, hakket i stykker og til sidst solgt som kebabkød på den lokale shawarmabar Funny Boyz.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kebab1.jpg

Charlene blev kun 13 år. Foto: Privat

Iyad Albattikhi og Mohammed Reveshi, der begge arbejdede på den lokale shawarmabar Funny Boyz i november 2003, blev frikendt for pigens mord i 2007. Under retssagen kom det frem, at politiet og efterforskerne arbejdede ud fra en teori om, at Charlenes lig var blevet hakket i stykker og solgt som kebabkød.

Begge mænd fik senere £250.000 i erstatning for uberettiget fængsling.

Charlene blev sidst set i live lørdag eftermiddag den 1. november 2003. Her fangede et overvågningskamera Charlene sammen med sin søster Rebecca i Bank Hey Street i Blackpool. Kort efter tog Charlene hjem, men senere samme aften forlod hun hjemmet. Herfra forsvandt hun som dug for solen.

https://imgix.seoghoer.dk/kebab.jpg

Et af de sidste billeder af Charlene. Hun ses nede i højre hjørne sammen med sin søster. Foto: Lancashire Politi

Trods en intens eftersøgning og efterforskning er der aldrig fundet så meget som et eneste hår fra Charlene. Politiet i Lancashire fortæller, at der er blevet afgivet mere end 4.800 vidneforklaringer i sagen. Politiet har også modtaget flere end 10.500 tip.

Der er tilmed blevet udlovet £100.000 i dusør, men det er ikke lykkedes politiet at få nogen dømt i sagen.

Om den 51-årige mand, der nu er i politiets varetægt, kan blive dømt i sagen, må tiden vise.

Sponsoreret indhold