Kendte16. marts 2018

Brud fik ødelagt sin store dag: Blev forgiftet og blind af sin brudebuket

En amerikansk brud fik ødelagt sin store dag, efter at hun blev forgiftet af sin egen brudebuket. Bruden Christine havde selv plukket en del af buketten, men havde ikke opdaget, at hun havde fået fingre i en giftig blomst. Den resulterede i udslæt og så voldsom en allergisk reaktion, at hendes syn blev sløret, og hun måtte hastes på hospitalet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bryllup_1.jpg
 Foto: Privat

De fleste kvinder drømmer om det perfekte bryllup: Det skal være romantisk, det skal være smukt, det skal være festligt – og det skal for alt i verden blive en uforglemmelig dag.

Amerikanske Christine Jo Miller fik et uforglemmeligt bryllup, men desværre ikke på den gode måde. Den 23-årige kvinde fra Lincoln, Nebraska fik nemlig en så alvorlig allergisk reaktion, at hun måtte skrotte sin store dag og haste på hospitalet.

Årsag: Hun blev forgiftet og midlertidig blind af sin egen brudebuket.

Det skriver det amerikanske People.

Christines store dag skulle stå 2. september 2017, og alt var planlagt ned til mindste detalje.

Også brudebuketten, som hun havde fået lavet hos en professionel blomsterbinder. Den kommende brud valgte dog selv at tilføje buketten nogle vilde blomster, som hun plukkede på det sted, hvor vielsen skulle finde sted.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bryllup_1.jpg
 Foto: Privat

Christines øjne og næse løb i vand, og til sidst blev det så smertefuldt, at hun måtte på hospitalet. Foto: Privat

Hvad Christine dog ikke vidste, var, at de vilde hvide blomster – af arten Euphorbia marginata – var giftige og kendt for at kunne give nogle alvorlige forgiftninger og allergiske reaktioner.

Og det var netop, hvad der skete med bruden, da hun på sin store dag plukkede en stor buket af Euphorbia marginata til sin brudebuket.

Kort før ceremonien skulle begynde, kom de første symptomer:

Hendes øjne begyndte at løbe i vand, og et rødt, stort udslæt begyndte at brede sig på hendes krop.

- I løbet af 15 minutter var der et udslæt på mit ansigt, og det begyndte at sprede sig til mine arme og min nakke, siger Christine til People.

https://imgix.seoghoer.dk/blomster.jpg

Blomsten Euphorbia marginata er giftig og kan give voldsomme allergiske reaktioner - det fik Christine at føle, da hun plukkede en stor buket til sin brudebuket. Foto: Privat

Hendes tante, der er sygeplejerske, forsøgte at slå den allergiske reaktion ned med et skud steroider og benadryl, men lige lidt hjalp det. Den allergiske reaktion buldrede afsted, og Christine fik store smerter i øjnene, ligesom hun også fik sløret syn og til sidst ikke kunne se noget.

Christine nægtede dog at lade brylluppet gå i vasken og skuffe de 300 gæster, der var mødt op for at fejre parret. Derfor gennemførte hun – med meget våde øjne – vielsen med sin mand Jon. Men kort efter vielsen måtte hun kapitulere og hastes på hospitalet.

På hospitalet fik hun både indsprøjtninger og øjendråber, og lægerne fortalte, at hun kunne have endt med permanente skader på øjnene, hvis hun ikke havde søgt lægehjælp.

https://imgix.seoghoer.dk/bryllup2.jpg

Christine og Jon måtte tilbringe en stor del af deres bryllupsdag på hospitalet. Foto: Privat

Efter endt behandling vendte parret tilbage til deres bryllupsfest, hvor Christine lige havde overskud og energi til at skære i bryllupskagen og gennemføre den første dans med sin ægtemand.

Derefter måtte hun dog forlade sin egen bryllupsfest ganske meget før tid – træt og stadig i store smerter.

Christines historie endte dog ganske lykkeligt trods alt. For foruden dét at hun fik drømmefyren, endte hun også med at få et helt nyt bryllup doneret af den amerikanske talkshow vært Steve Harvey.

Steve Harvey havde hørt Christines historie og fik ondt af hende. Derfor proklamerede han i sit talkshow, at han gerne ville give parret et helt nyt bryllup - kvit og frit.

Den anden bryllupsfest blev afholdt i søndags, hvor Christine var iført en smuk kjole designet i New York.

Og denne gang holdt hun sig væk fra hjemmeplukkede (og giftige) blomster til brudebuketten. Så tårerne under vielsen skyldtes ene og alene, at hun endnu engang kunne sige "I do" til sit livs kærlighed.

- Det var fantastisk. Vi nød hvert et sekund, siger Christine om sit andet (og mere vellykkede) bryllup.

Sponsoreret indhold