Kendte7. januar 2022

Blev far for få uger siden: Nu er John Mulaney blevet skilt

Det lader til, at der endelig kan falde ro over den lille nybagte familie, som John Mulaney har skabt med skuespillerinden Olivia Munn, efter hans skilsmisse endelig er kommet på plads
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det kom som lidt af en overraskelse, da det tilbage i september måned stod klart, at den 41-årige skuespillerinde Oliva Munn og den 39-årige John Mulaney skulle være forældre.

Den glædelige nyhed kom nemlig i kølvandet på, at Mulaney kun få måneder tidligere havde annonceret, at han var gået fra sin hustru gennem syv år, Anna Marie Tendler.

Men forholdet mellem skuespillerinden og Mulaney må siges at være gået op i en højere enhed, og i slutningen af december kunne parret fortælle, at de den foregående måned var blevet forældre til en lille dreng, Malcolm.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega277203_040.jpg
 Foto: MEGA

John Mulaney er endelig gennem sin skilsmisse fra ekskonen. Foto: MEGA

Og nu kan der vist endelig falde ro over den lille ny familie, da John Mulaneys skilsmisse nu er officiel.

Det skriver TMZ, der har fået aktindsigt i retsdokumenterne.

Ifølge dokumenterne, så skulle tingene være faldet endeligt på plads torsdag, altså omkring fire måneder efter, det stod klart, at parret skulle skilles, og det er dermed en af de hurtigere skilsmisser i Hollywood.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega367959_024.jpg
 Foto: MEGA

Det tidligere ægtepar, Anna Marie Tendler og John Mulaney på den røde løber i februar 2019. Foto: MEGA

Parret blev gift tilbage i juli 2014, men valgte i oktober 2020 at gå fra hinanden for en stund. I løbet af 2021 besluttede de, at en skilsmisse var uundgåelig.

Siden har Mulaney dog ikke brugt meget tid på at ærgre sig over den beslutning, og meget lader til, at han er faldet godt til i rollen som nybagt far.

- Han har hele livet foran sig. Han har ikke engang prøvet seltzer endnu. Jeg er helt enormt forelsket i ham. Glædelig jul, kunne han blandt andet skrive juleaften, da han delte sit første billede af den lille ny.

Artiklen fortsætter under opslaget

Sponsoreret indhold