Blev du også narret? Her er alle de sjove aprilsnarre

Netto-droner, farlig stavgang og ny domkirke var blot nogle af de mange aprilsnar denne dag

Netto-droner, farlig stavgang og ny domkirke var blot nogle af de mange aprilsnar denne dag

Foto: AOPHar du troet på alt, hvad du har hørt, set eller læst i dag? I så fald er der fare for, at du er blevet taget alvorligt ved næsen. For traditionen tro har medierne forsøgt at plante falske - og ret så morsomme - historier hele dagen i anledningen af, at vi skriver 1. april.

Det er dog ikke kun aviser, TV og radio, der har forsøgt at narre dig i dag. Også de kendte har gjort deres for at fortælle historier, der nok ikke ville holde i byretten.

SE og HØR bringer her et par af historierne fra dagens aprilsnar - både fra de kendte og fra medierne.

1) Ekstra Bladet forsøgte at overbevise deres læsere om, at gode gamle prins Henriks ansigt kommer til at pryde de nye 20-kroner mønter, som Danmark Nationalbank sender på gaden i anledningen af dronning Margrethes 75 ås fødselsdag, der finder sted senere på måneden.

2) Ifølge BT skal Ole Bornedal igen stå i spidsen for en ny TV-serie - denne gang om drabet på den danske konge Erik Klipping. Eftersom Ole Bornedals sidste TV-serie (krigsdramaet '1864') modtog ret så meget kritik, er der i forbindelse med den nye TV-serie nedsat et kontroludvalg, hvor Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard skal føre an. Formålet med kontrolgruppen er at sikre, at den nye serie ikke bliver så kontroversiel, som det var tilfældet med '1864'.

- Monrad blev gjort til en gal mand og dybt usympatisk. Så jeg tør da slet ikke tænke på, hvad Ole Bornedal kan finde på at gøre ved Erik Klipping, siger Pia Kjærsgaard til BT.

3) Woman fik adrenalinen til at pumpe i mange kvinde kroppe, da de her til morgen "afslørede", at holdet bag Magic Mike kom til København og gav show. Men da man så liiiige troede, at man skulle købe billet, så fik du en lang næse i stedet med beskeden APRILSNAR!

4) Boligsiden.dk fortæller, at man som følge af ulvens indtog i Danmark har oprettet et såkaldt ulveindeks, der afslører ulvens indflydelse på boligmarkedet.

- Vi har oprettet Boligsidens Ulveindeks, hvor vi løbende holder aktuelle salgspriser op i mod ulveobservationer i området. Det er vigtigt at følge med i ulvens direkte påvirkning af boligmarkedet, siger Birgit Daetz, kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk, i en pressemeddelelse her 1. april.

5) Ifølge Roskilde Stift er det nu tid til, at Roskilde får en ny domkirke - den gamle lever nemlig ikke op til nutidens krav.

- Den nye kirke bliver placeret i Trekroner - tæt på motorvejen og Bauhaus, skriver Roskilde Stift på sin hjemmeside.

6) Gigtforeningen har også haft den kreative pen fremme og opfordrer nu alle med øjeblikkelig virkning at stoppe med stavgang, fordi ny forskning viser, at motionsformen skader dyrelivet - og specielt den lille muldvarp.

- Det går ud over blandt andet muldvarpe, der i områder med mange stavgængere har svært ved at formere sig, ligesom regnorme graver sig alt for langt ned i jorden, hvor de ikke gør nogen gavn. Der har desværre også et konkrete eksempler på, at et jordegern har fået et gok i nøden af en stav,« siger Gigtforeningens direktør, Lene Witte, i en pressemeddelelse.

7) Butikskæden Netto vil ikke kun være kendt for billige priser. Nu vil de også til at levere varer med hjælp fra droner. De fortæller butikskæden i en annonce med overskriften 'Din leverpostej er lettet' i Berlingske:

- Du bestiller online, indtaster din adresse og dronen leverer dine varer. Nemt, bekvemt - og 24 timer i døgnet, lyder det fra kæden, som på samme tid oplyser, at der bygges droneplatforme på alle Netto-bygninger.

8) Samkørsels-tjenesten GoMore melder sig også under fanerne med en hilsen til deres kunder 1. april.
De har valgt at skifte navn til Gonoré, da det altid er det ord, autocorrect ændrer GoMore til, hvis man forsøger at skrive det på sin telefon. Firmaet har derfor valgt at tage konsekvensen og ændre sit navn. Du kan finde flere oplysninger på gonore.dk

9) Glade 'Mads og Monolet'-fans var (måske) ved at få kaffen galt i halsen denne morgen. For det populære radioprogram med Mads Steffensen ved roret meddelte nemlig, at programmet nu slutter.

- Det er selvfølgelig en stor beslutning, men jeg har altid følt, at det var rigtigt at stoppe på toppen, siger Mads Steffensen ifølge DR's egen hjemmeside om sin angivelige radio-exit.

Ifølge artiklen om Steffensens afsked med Monopolet bliver hans program afløst af et nyt program, "Palle & Panelet", med storebror Palle Steffensen i værtsrollen.

10) Jobindex beretter, at de på vegne af Efterretningstjenesten søger en chef for en ny afdeling i borgerservice til at stå i spidsen for lanceringen af en række nye services. Fælles for dem er mottoet "Vi spionerer for dig", og du er med til at tydeliggøre værdien af overvågningssamfundet.
Vil du søge stillingen, skal du bare gemme din ansøgning på din harddisk. Så kontakter DE dig...

11) 'Vild med dans'-værten Claus Elming har ifølge sin Instagram-profil været ret så uheldig 1. april. Han er nemlig indlagt i Bangkok med to brækkede ven efter et uheldigt spring fra en tuk tuk.

- Pis, skriver Claus Elming til sit billede på Instagram af to brækkede ben. Av!

12) Fødevareminister Dan Jørgensen (S) vil nu bevise, at man kan sikre en svineproduktion, der både tager hensyn til dyrevelfærd, miljøet og landmandens økonomi. Derfor trækker politikeren nu i arbejdstøjet - han har nemlig købt et svinebrug ved landsbyen Sønder Bøvelse på hjemøen Fyn.

- Som politiker siger jeg mange ting. Da Coop inviterede mig til at blive brugsuddeler i Hjallese i en måned, så tænkte jeg, hvorfor ikke bruge mine talenter til mere? Nu vil jeg vise svineproducenterne, hvordan man gør deres arbejde, siger ministeren i et interview med Landbrugsavisen.

13) Anna Due, kendt fra Paradise Hotel, prøver også at drive gæk med sine fans. På sin blog fortæller Anna Due således, at hun venter sit andet barn sammen med Martin 'Ham den Gamle':

- Jeg er super lykkelig! Martin og jeg venter os en lille dreng.. Det er helt utroligt, jeg glæder mig så meget. Villian får snart en lillebror, eller snart og snart, jeg er kun i uge 15. Iiiiiiiiiiiiiiiih det bliver så mega mega spændende, glæder mig til den næste scanning!!! Tænk engang… snart er vi 4! Eller? Hey, åh gud. Det er den 1 april idag, og jeg er ubeskrivelig dårlig til at lyve. Ha ha, elsker at nogle af jer måske troede på den :D Der går lige et par år endnu før jeg vil have den næste, skriver Anna Due således på sin blog.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close