Kendte18. juli 2020

Blev droppet på sms: Sådan gik skilsmissen for Katy Perry og Russel Brand

Katy Perry venter lige nu sit første barn med skuespilleren Orlando Bloom, men før hun fandt kærligheden hos ham, måtte hun gennem en svær periode, efter eksmanden Russell Brand droppede hende nytårsaften
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/katy_perry_2.jpg
 Foto: MEGA

Den 35-årige ”Teenage Dream”-sanger Katy Perry mødte sin nuværende mand og store kærlighed, Orlando Bloom, tilbage i 2016, og i dag venter parret deres første barn.

Men inden hun valgte at sige ”ja tak”, da Orlando sidste år på Valentinsdag gik på knæ foran hende, var hun gift med den 45-årige komiker og skuespiller Russell Brand fra 2010 til 2012 – og det var ikke et kønt brud.

For den 45-årige skuespiller besluttede nemlig at sende sangeren noget så simpelt som en sms den 31. december 2011, hvor han fortalte, han gerne ville skilles, og så var han egentlig færdig med hende.

I et interview med US Vouge fortalte Katy Perry ifølge Mirror dengang, at hun slet ikke snakkede med ham i flere måneder, efter at han køligt droppede hende i en tekstbesked.

- Han er en meget klog mand, en magisk mand, og jeg var forelsket i ham, da jeg giftede mig med ham. Men jeg har ingenting hørt fra ham, siden han sendte mig en sms om, at han ville skilles nytårsaften.

Dengang lød det også til, at der nok var lidt mere i det end bare en kølig sms.

- Jeg føler en stor del af ansvaret for, at vi ikke længere er sammen, men jeg opdagede den rigtige sandhed, som jeg ikke rigtig kan dele, da jeg holder det låst inde i et pengeskab til en regnfuld dag, lød det kryptisk fra hende.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/khphotos788983.jpg
 Foto: MEGA

Det var kærlighed ved første blik, da Russell Brand og Katy Perry mødte hinanden i oktober 2009, hvorfor han friede til hende allerede efter tre måneder. Men kærligheden varede ikke længe. Foto: MEGA

Selv om Russell bad om at blive skilt fra Perry i 2011, var det først godt et halvt år efter, at de to officielt var skilt.

I 2017 lød det fra Russell, at ikke alting var helt slemt, da han i et interview med komikeren John Bishop fortalte, at han var kommet videre, men at han stadig følte noget, når han så hende.

- Når jeg hører om hende, eller når jeg ser hende, så kan jeg godt tænke; ”Ah der er den person, den person i verden”, fortalte han.

Først i starten af dette år valgte Katy Perry at fortælle i et interview med Vouge India, hvordan hun egentlig havde det, da hendes liv fra det ene sekund til det andet faldt fra hinanden.

- Førhen har jeg sagtens kunne komme over sådan noget, men denne gang skete der et eller andet, som fik mig til at falde dybt. Jeg skulle virkelig på en mental rejse bagefter, fortæller hun.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/katy_perry_insta.jpg
 Foto: MEGA

Katy Perry afslørede i starten af året, at hun og Orlando Bloom venter deres første barn. Foto: Instagram

Stjernen indrømmede i interviewet også, at en kombination af medicin, plantemedicin og en tur på et "retreat" var det, der gjorde, at hun kunne komme videre med sit liv.

I dag, otte år efter parrets bitre skilsmisse, er både Katy Perry og Russell Brand kommet videre.

Katy Perry venter sit første barn med sin forlovede Orlando Bloom, mens Russell Brand har to børn sammen med konen Laura Gallacher.

Sponsoreret indhold