Kendte24. november 2022

"Blæst" aflyser resten af deres tour: Har brug for mere tid

Det fremadstormende hitband har netop meldt ud, at de ikke genoptager deres "Stiv Kuling"-tour
Blæst
Bandet "Blæst" har nu besluttet, at de sløjfer hele deres "Stiv Kuling"-tour, som ellers skulle have været genoptaget den 24. november.
 Foto: Nikolaj Gyldenløve

Det populære hitband "Blæst" har netop meldt ud, at de aflyser resten af deres "Stiv Kuling"-tour.

Det sker, da bandet har brug for mere tid til at komme sig, efter deres stressmelding, som de delte for knap en måned siden.

Det skriver bandet i et opslag på Instagram.

'Tak for alle de søde beskeder vi har modtaget i løbet af den sidste måned. Det har varmet. Vi har det bedre. Men vi har stadig brug for mere tid til at komme os. Derfor bliver vi nødt til at aflyse sidste del af vores ‘Stiv Kuling’ tour,' skriver bandet og fortsætter:

'Vi er virkelig kede af at skuffe de mange mennesker, der har købt billetter og har glædet sig til de nu aflyste koncerter,' skriver de.

Det var tilbage i oktober, at hitbandet delte, at de havde afblæst den første halvdel af deres tour på grund af stress.

– Vi er blevet anbefalet at stoppe op, puste ud og trække nyt luft ind for igen at være klar til den næste tid, lød det fra bandet, som forventede, at de ville genoptage deres tour i slutningen af november.

I stedet skal de mange "Blæst"-fans vente lidt længere med at høre bandets nye ep live. Og noget tyder på, at det kan blive i det nye år.

'Vi glæder os meget til at se jer igen i det nye år,' skriver bandet, der består af medlemmerne Fernanda, Lauge, Valentin og Anders.

Sponsoreret indhold