Kendte14. november 2022

Blærerøven Mads Christensen får nyt job: Skal være vært

Dyre og hurtige biler. Det bliver nu hverdag for blærerøven Mads Christensen, der har fået nyt job som vært
Mads Christensen bliver ny vært på Formula TV.
Mads Christensen bliver ny vært på Formula TV.
 Foto: PR-foto

Den danske livsstilsekspert og selverklærede blærerøv Mads Christensen har fået nyt job.

Og det bliver i en ny rolle, som man ikke er vant til at se ham i.

Han skal nemlig være vært på YouTube-kanalen Formula TV, der har 11.200 abonnenter, hvor han skal tage seerne gennem videoer med hurtige og dyre biler.

Det oplyser Formula Automobile, der står bag kanalen, i en pressemeddelelse.

Formula Automobile er Danmarks officielle importør af Ferrari og Maserati, og Mads Christensen har selv en stor interesse for hurtige biler. Derfor var det heller ikke noget svært valg for “Blærerøven”, da han blev spurgt, om han ville have jobbet.

– Jeg har en stor passion for biler og i særdeleshed de italienske, så det er uden tvivl et perfekt match. Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang og levere masser af bilvideoer til danskerne, som kan sætte gang i deres drømme. Samtidig ser jeg også frem til at lære alle de passionerede medarbejdere i Formula-huset at kende, siger han i pressemeddelelsen.

Mads Christensen har tidligere udgivet syv bøger, samt været med i monopolet i det legendariske radioprogram “Mads og Monopolet”. Derudover har han også været moderedaktør på Euroman.

Med det nye job, kommer Mads Christensen til at have med hurtige biler at gøre.
Med det nye job, kommer Mads Christensen til at have med hurtige biler at gøre.
 Foto: PR-foto

Jobbet som vært, overtager Mads Christensen fra motorjournalisten Anders Richter, der startede YouTube-kanalen i 2020.

Kanalen er blevet en stor del af marketingsstrategien for den danske Ferrari-importør, og det er derfor, at Mads Christensen er blevet hevet ind. Det fortæller Formula Automobiles CEO, Jesper Viskum Schak.

– Formula TV er blevet en væsentlig del af marketingstrategien for vores voksende forretning. Derfor er det også essentielt at tilføre de rigtige kræfter. Mads Christensen er både en fantastisk vært men i ligeså høj grad en passioneret bilnørd, og derfor kommer han til at passe perfekt i rollen som vært på vores digitale tv-kanal, siger han i pressemeddelelsen.

Man kan forvente at opleve Mads Christensen på skærmen, når han starter i rollen som vært fra december, hvor afsnittene vil køre med en fast ugentlig frekvens.

Sponsoreret indhold