Kendte24. juni 2022

"Black Ink"-stjerne Ceaser Emanuel fyret: Chokvideo afslører vold mod hund

En overvågningsvideo viser, hvordan reality-stjernen går amok med en stol på en hjælpeløs hund
Ceaser Emanuel
Tattooshop-ejer og reality-stjerne er fyret efter voldsom video har floreret på nettet.
 Foto: MEGA

Det har fået store konsekvenser for realitystjernen og tatovøren Ceaser Emanuel, at han lod sit temperament gå ud over en hund.

Ceaser Emanuel er nemlig nu blevet fyret fra det amerikanske reality-program "Black Ink", der i ti sæsoner har kørt på VH1 og MTV.

Det skriver People.

– Vi har besluttet at stoppe samarbejdet med Ceaser Emanuel fra "Black IN Crew New York", skriver VH1 i en udtalelse på Facebook.

Her understreger man dog, at der alligevel vil komme en sæson mere, som allerede er optaget.

Fyringen kommer, efter en video af Emanuel har floreret på sociale medier. Videoen er taget fra et overvågningskamera – angiveligt foran Ceaser Emanuels eget hus.

Her ser man en hund løbe ud fra et hus. Et stykke tid efter kommer Emanuel Ceaser efter hunden. Først sparker han til den, hvorefter han tager en klapstol og slår mod hunden gentagne gange.

I klippet, der har fået massevis af mennesker til tasterne, ser man også, hvordan en anden hund bliver sat ind i et bur, som derefter bliver smidt hen ad græsset og vender rundt.

Realitystjernens advokat har forklaret at han ikke afviser at det er hans klient på videoen, men at det er en gammel video. Ifølge advokaten skulle Ceaser Emanuel have stoppet nogle aggressive hund fra at angribe andre dyr.

Det er ikke første gang, at offentligheden hører om Ceaser Emnauels voldelige side. Tidligere har han også trukket overskrifter for vold mod sin egen datter.

Se videoen i opslaget herunder – vi advarer om stærke billeder.

Sponsoreret indhold