Kendte21. november 2019

Blachmans forlovede: Sådan gik fødslen

Thomas Blachmans forlovede, Julia Werup, sætter nu ord på lykkelige begivenhed, der indtraf i september måned, da hun nedkom med parrets søn Zac
https://imgix.seoghoer.dk/blachman_foto_robin_skjoldborg_1.jpg
 (Foto: Robin Skjoldborg)

Tilbage i december sidste år kom det frem, at Thomas Blachman var blevet forlovet med en 32-årig svensk sangerinde og digter.

I september i år kulminerede deres kærlighed så, da Julia Werup fødte parrets søn, Zac.

Nu åbner hun så op om den lykkelige begivenhed.

I et interview med To The Moon, Honey – et digitalt fællesskab for mødre eller kommende mødre – fortæller Julie Werup, at hun havde drømt om en hjemmefødsel, men at hun blev frarådet til det, da hun var på antidepressiv medicin.

Derfor kørte de mod hospitalet, efter Julia Werup havde haft veer hjemme på husbåden i nogle timer, mens hun blev fulgt tæt af en privat jordemoder:

- Hun var med lige fra veerne begyndte hjemme på båden. Her lå jeg i et dejligt fødselskar, og trak den så langt, jeg overhovedet kunne, fortæller Julia Werup.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/blachman_og_julia_werup_foto_robin_skjoldborg.jpg
 (Foto: Robin Skjoldborg)

Thomas Blachman og Julia Werup mødte hinanden på en jazzbar. Foto: Robin Skjoldborg

Imens sad jordemoderen og strikkede og hørte musik, inden veerne blev så intense, at de satte kursen mod Hvidovre Hospital.

- Set i bakspejlet fortryder jeg, at vi tog på hospitalet. Jeg synes, der er noget så smukt og naturligt ved en fødsel. Det forsvinder fuldstændigt i ledninger, der er for korte, presset hospitalspersonale, retningslinjer, hvide kitler og kolde rum med skarpt lys.

- Næste gang tør vi godt springe ud i en hjemmefødsel, fortæller den nybagte mor, der i interviewet også kommer ind på tiden før, hun mødte "X Factor"-dommeren på en jazzklub:

- Kontrasten mellem den, jeg var, da Thomas og jeg lærte hinanden at kende, og den jeg er i dag, er stor. Jeg var ulykkelig og drak for meget, fordi jeg netop havde mistet begge mine forældre. Denne kontrast var nok grunden til, at jeg gik i panik, da jeg opdagede, at jeg var gravid. Jeg tænkte, at nu var livet slut. Nu skulle jeg så være nogens mor – kunne jeg overhovedet det? Jeg tvivlede pludselig meget på mig selv som kvinde. Fra den ene dag til den anden, var mit liv ændret. Til det bedre, skulle det jo dog heldigvis vise sig, fortæller Julia Werup.

Sponsoreret indhold