Kendte11. april 2019

Bitter familiestrid i Pratt-familien

Der er dårlig stemning mellem Stephanie Pratt og broren Spencer Pratt
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega325516_001.jpg
 Foto: MEGA

Der er alt andet end god stemning i Pratt-familien for tiden.

De amerikanske realitysøskende, Spencer og Stephanie Pratt er nemlig ikke på talefod.

Det foræller Stephanie i et nyt afsnit af sin podcast, det skriver People.

- Vi er ikke på god fod. Vi taler ikke sammen. Jeg anser dem ikke som min familie, fortæller Stephanie i podcasten, hvor hun omtaler det dårlige forhold til broren Spencer Pratt og svigerinden Heidi Montag.

Det gik for alvor galt mellem familiemedlemmerne, da de for nyligt skulle have taget billeder i forbindelse med realityserien "The Hills: New Beginnings".

- Vi fik taget billeder til pressen og til åbningssekvensen. Vi havde tre dage, hvor vi arbejdede til klokken 3 om morgenen. Det var lange fotoshoots. Heidi havde en flaske champagne, som hun gav til alle de andre piger undtagen mig, fortæller Stephanie Pratt.

I podcasten kalder Stephanie også Heidi for et giftigt menneske, der kun skaber drama.

Heidi Montag vil dog ikke have ansvaret for dramaet på sine skuldre.

I sin podcast "Make Speidi famous again" fortæller hun nemlig, hvordan dramaet med Stephanie er hjerteskærende.

- Jeg har haft en masse Hills-drama med et familiemedlem, og det var meget hårdt og hjerteskærende. Jeg følte, at der var nogle kommentarer, der var under bæltestedet, som ikke en gang var sande, og det var svært at håndtere, fortæller Heidi ifølge EOnline i podcasten.

Heller ikke Spencer er imponeret over søsterens ord.

For mens at Stephanie fortæller, at hun er færdig med at være i broren og svigerindens selskab, så ser Spencer anderledes på det.

Han mener nemlig, at Stephanie er gået langt over stregen, og at folk ikke ved, hvordan Heidi Montag i virkeligheden er. De ser hende nemlig kun som det billede, medierne har skabt af hende.

- Hun har kæmpet mod nogle af de værste mennesker i "Celebrity Big Brother" i England hele to gange. Har boet med dem, sovet ved siden af dem, så hvis du tror, at du trampe på min Heidi, så skal du bare vente og se, fortæller Spencer Pratt.

"The Hills: New Beginnings" har premiere til sommer. Om Heidi, Spencer og Stephanie formår at få styr på deres familiære forhold inden da, må tiden vise.

Sponsoreret indhold