Kendte29. marts 2024

Billie Eilish raser mod kendiskollegaer som Taylor Swift: Det er noget svineri!

Den amerikanske popprinsesse er ikke imponeret, når kommer til mængden er ligegyldige LP'er, som store stjerner med jævne mellemrum udgiver
Billie Eilish er ikke helt tilfreds med sine kollegaer.
Billie Eilish er ikke helt tilfreds med sine kollegaer.
 Foto: David Swanson/AFP/Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Billie Eilish skriver Oscar-historie: Den yngste nogensinde

Millioner af Taylor Swift-fans har svært ved at få armene. Lige om lidt er den 34-årige megastjerne nemlig klar til at udgive endnu et album i form af "The Tortured Poets Department".

Og på ægte Taylor Swift-facon har der naturligvis været adskillige versioner af det nye album til salg i vinylformat. Forskellen på de forskellige versioner er coveret og et ekstra bonustrack.

Det giver jo naturligvis fans mulighed for at samle løs, men spørger du den 22-årige Billie Eilish, så er hun ikke imponeret over samlertendensen.

Hun mener nemlig, at det er noget værre svineri, at store kunstnere bruger så mange ressourcer på at få fremstillet fysiske plader, hvor der egentlig ikke er den store forskel på udgaverne.

Der har været mulighed for at få fingrene i flere versioner af Taylor Swifts kommende album.
Der har været mulighed for at få fingrene i flere versioner af Taylor Swifts kommende album.
 Foto: Republic Records/Universal Music Group

– Vi lever i en tid, hvor det af en eller anden grund er meget vigtigt for nogle kunstnere at lave alle mulige forskellige vinylplader og emballager … hvilket øger salget og tallene og giver dem mere penge, siger Billie Eilish.

– Jeg kan ikke engang udtrykke for dig, hvor meget spild det er.

– Det er lige foran vores ansigter, og folk slipper afsted med det gang på gang, og som en, der virkelig går langt for at være bæredygtig og gør det bedste, jeg kan og prøver at involvere alle i mit team til at være bæredygtige, finder jeg det virkelig frustrerende.

Ariana Grande med to fysiske udgaver af sit nye album "Eternal Sunshine".
Ariana Grande med to fysiske udgaver af sit nye album "Eternal Sunshine".
 Foto: Instagram/arianagrande
https://imgix.seoghoer.dk/2024-03-29/snapinsta.app_431688032_938364051175958_1999466380547178731_n_1080.jpg
 Foto: Instagram/arianagrande

– Og så er det nogle af de største kunstnere i verden, der laver fucking 40 forskellige vinylpakker, der har én unik ting bare for at få dig til at blive ved med at købe mere.

– Det er så spild, og det irriterer mig, at vi stadig er et sted, hvor du bekymrer dig så meget om dine tal, og du bekymrer dig så meget om at tjene penge – og det er alle dine yndlingskunstnere, der gør det lort.

Det er ikke kun Taylor Swift, der er skyldig i at producere flere fysiske versioner af samme album med små ændringer fra album til album.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-03-29/s-l1600.jpg
Billie Eilish-albummet "Happier Than Ever" fås ikke kun i denne standardudgave.
 Foto: Interscope Records

Popfuglen Ariana Grande, der netop har udgivet pladen "Eternal Sunshine", har sørget for, at fans kan få fingrene i mindst fem forskellige udgaver af albummet, hvor det altså er coveret, der gør forskellen.

https://imgix.seoghoer.dk/2024-03-29/s-l1600-1.jpg
 Foto: Interscope Records

En hurtig Google-søgning viser, at der desuden findes mindst syv forskellige versioner af Eilish' seneste album "Happier Than Ever".

Sponsoreret indhold