Kendte5. juni 2020

Billie Eilish: - Ingen af mine kærester fik mig til at føle mig ønsket

Den ærlige teenage-popsensation Billie Eilish løfter sløret for sine udfordringer som yngre i et interview med GQ Magazine
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_editorial_10544110va.jpg
 Foto: MEGA

- Her smider jeg bomben: Jeg har aldrig følt mig fysisk eftertragtet eller ønsket, lyder det i et ærligt interview med GQ Magazine.

Afsenderen af det lettere hjerteskærende udsagn er en af verdens yngste popidoler Billie Eilish, der må siges at have opnået enorm succes på imponerende kort tid.

- Mine tidligere kærester har aldrig fået mig til at føle mig ønsket. Ingen af dem. Og det er en stor ting i mit liv, at jeg aldrig har følt mig fysisk ønsket, fortæller hun.

Svarene kommer efter Eilish endnu en gang bliver spurgt til sine åbenbart kontroversielle tøjvalg som ung popstjerne. Hun går hverken i nedringede kjoler eller flasher lår. Til gengæld er Billie kendt for at klæde sig i baggy, oversized tøj, hvilket hun igen skal forklare i pressen.

- Så jeg klæder mig som jeg vil, og ikke for at I - og her mener jeg alle andre - skal dømme tøjet eller størrelserne, fortæller den 18-årige stjerne.

Alligevel understreger den unge kvinde, at det dermed ikke er sikkert, at hun aldrig vil iføre sig et andet look.

- Det kan være, jeg en dag vågner op og får lyst til at tage en tanktop på, hvilket jeg i øvrigt har gjort før, fortæller hun.

Aldrig den magtfulde

Billie Eilish har før indrømmet, at hun gennem opvæksten har kæmpet med sit selvværd. Hvilket har været under yderligere pres fra tidligere partnere og parforhold gennem tiden.

- Jeg har aldrig følt mig som den magtfulde i forholdet, siger hun.

På nær en enkelt gang, indrømmer hun dog:

- Og gæt engang. Der endte jeg med at misbruge en anden persons godhed, lyder det fra Eilish, der fortsætter:

- Det var jeg bare ikke vant til.

Desuden afslører Eilish i interviewet, at der ikke er en ny særlig nær person i hendes sikkert travle og turbulente liv lige nu.

Den unge stjerne er alene og det har hun det helt fint med. Faktisk kalder hun det selv for "ret fedt".

Eilish var sidst et varmt emne i medierne, da hun for nyligt udgav hele sin video "Not My Responsibility", hvori hun smider det meste af tøjet for at sætte fokus på det dobbeltmoralske syn på hendes krop og fremtonning.

Sponsoreret indhold