Kendte26. juni 2020

Billie Eilish i vildt stunt: Unfollower ALLE på Instagram

Opmærksomme fans af den populære Eilish har opdaget, at sangerinden nu ikke følger nogen som helst på det sociale medie
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega606634_027.jpg
 Foto: MEGA

Man kan nærmest høre, hvordan det knager og brager i det fjerne.

For internettet vrider lige nu de små grå hjerneceller for at finde svar på, hvorfor den verdensberømte unge popkomet Billie Eilish nu pludselig ikke længere følger en eneste anden profil fra sin egen på billededelingstjenesten Instagram.

Det skriver blandt andre E! Online.

Den Grammy-vindende sangerinde, som selv kan bryste sig af intet mindre end 64,8 millioner følgere, har tilsyneladende været flittig med oprydningen og har således "unfollowed" alle på sin profil.

https://imgix.seoghoer.dk/be.png
 Foto: Instagram

Billie Eilish må have et ret kedeligt Instagram-feed for tiden. Hun følger nemlig ikke en eneste. (Foto: Skærmbillede/Instagram)

Allermest mystisk er det, at det også inkluderer hendes helt store idol Justin Bieber, med hvem Eilish havde plakater hængende på sit værelse, da hun voksede op.

Det forlyder, at unge Billie har gjort det efter en helt særlig opdatering i sin story - et post der siden er blevet slettet.

Hurtige fans mener at have fået et screenshot, hvori Eilish lover at tage affære overfor overgrebsmænd, hvis hun følger dem på Instagram.

"Hvis jeg følger din overgrebsmand, så send mig en DM (privat besked red.) og jeg vil ikke længere følge dem. Jeg støtter dig," skulle der angiveligt have stået.

Flere medier, herunder E!, har forsøgt at få en kommentar fra folkene omkring Billie, men indtil videre uden held.

Den 26-årige popstjerne Justin Bieber er for blot et par dage siden ramt ind i anklager om sexovergreb fra to kvinder. Overgrebene skulle have fundet sted i 2014på et hotel, og idolet valgte på sin twitter forleden at bryde tavsheden og afvise alle beskyldninger.

Om der er en sammenhæng mellem de nylige anklager og den ellers så store "Belieber" Billie Eilish er ikke til at vide.

Blandt de andre profiler, som Billie nu angiveligt har slettet er Chris Brown, der forgreb sig på ekskæresten Rihanna i 2009. Og skuespiller Ansel Elgort, der ligesom Bieber er blevet anklaget for overgreb i 2014 for nylig. Samt den nu afdøde rapper XXXTentacion, som før sin død indrømmede at have tæsket sin ekskæreste i 2016.

Sponsoreret indhold