Kendte10. februar 2023

Billie Eilish i ny stalkersag: Får langt polititilhold

21-årige Billie Eilish har taget verden med storm, og hun har fået en enorm fanbase. En fan er dog gået lige lovligt langt
En mand brød angiveligt ind på familiens grund. Det har ført til et langt polititilhold.
En mand brød angiveligt ind på familiens grund. Det har ført til et langt polititilhold.
 Foto: Zz/AP/Ritzau Scanpix

Hver gang der kommer en ny sang, bliver det med stor sandsynlighed også et hit.

Den kun 21-årige Billie Eilish har taget verden med storm, hvor hun også har opbygget sig en enorm fanbase, der er villige til at følge amerikaneren gennem tykt og tyndt.

Men en fan har dog taget sin kærlighed for langt. Det har hun og familien nu fået rettens ord for.

Eilish-familien har fået et polititilhold på fem år mod den 39-årige fan Christopher Anderson, der angiveligt brød ind på familiens grund sidste måned, skriver TMZ.

Det skete efter, at Anderson havde erklæret sin kærlighed til Billie Eilish, der aldrig nogensinde havde mødt Christopher Anderson.

Det har hun nu. I hvert fald virtuelt, da hun optrådte på en internetforbindelse i retten, hvor det også blev bestemt, at hendes forældre Patrick og Maggie og broderen Finneas får beskyttelse.

I retten forklarede Billie Eilish, at indbruddet havde ført til, at hun ikke følte sig tryg ved at besøge sine forældre mere. Specielt efter de i løbet af december havde været nødt til at ringe til politiet fem gange på grund af den ubudne gæst.

I afgørelsen blev det bestemt, at Christopher Anderson mindst skal være 100 yards (cirka 91,5 meter) fra Billie Eilish, familien og deres hjem. Han må heller ikke kontakte hende på hendes sociale medier.

Hvis han bryder ovenstående, kan politiet omgående anholde ham.

Sponsoreret indhold