Kendte30. november 2022

Billie Eilish hånet efter "pinligt" kæreste-praleri

Den unge sangerinde bliver gjort grin med til den helt store guldmedalje efter et lidt akavet interview
Billie Eilish og Jesse Rutherford på den røde løber tidligere på måneden.
Billie Eilish og Jesse Rutherford på den røde løber tidligere på måneden.
 Foto: Ritzau Scanpix

Vi kender vist allesammen godt til det der med, at når man er forelsket, så ser den person bare lidt bedre ud, end alle andre måske lige synes.

Om det er det, der er tilfældet for Billie Eilish, skal vi lade være usagt, men den unge sangerinde er i hvert fald blevet gjort godt og grundigt til grin efter et nyt interview.

Interviewet er med Vanity Fair, og her giver den 20-årige stjerne den ikke for lidt, når det kommer til praleriet af sin forholdsvis nye kæreste, Jessie Rutherford.

Billie Eilish siger blandt andet, at den 11 år ældre sanger er den "lækreste mand i verden", og at hun ikke forstår, hvordan hun har fået ham på krogen.

- Jeg har simpelthen formået at nå et sted hen, hvor den person, jeg synes, er den lækreste fucking fyr i verden, ikke bare ved, hvem jeg er, men jeg har også scoret hans røv.

- Laver I sjov med mig? Kan vi ikke godt give mig en klapsalve for det, fortsætter sangerinden, før hun med nød og næppe får sat gang i en lidt akavet omgang klapsalver.

Se det øjeblikket herunder (artiklen fortsætter under videoen):

Det er dog bestemt ikke alle, der er lige så imponerede over Billie Eilish' scoring, som hun selv er.

På sociale medier bliver hun i hvert fald hånet i stor stil, fordi mange simpelthen ikke mener, at Jesse Rutherford er så smuk en mand, som sangerinden tilsyneladende synes.

- Jeg kan ikke vente til om fem år, hvor Billie Eilish giver et nyt interview om, hvor flov hun er over det her interview, skriver en bruger på Twitter for eksempel.

- Pinligt! Det her kommer hun til at fortryde, lyder det fra en anden, mens en tredje har lavet en video på TikTok med et klip fra interviewet efterfulgt af en række billeder, hvor Jesse Rutherford ikke ligefrem ser super heldig ud.

Det er dog ikke alle, der finder interviewet morsomt. Der er også mange, der udviser bekymring for den 20-årige Billie Eilish.

Det skyldes, at Jesse Rutherford er 31 år gammel og dermed 11 år ældre, hvilket mange finder forkert - især fordi de to sangere mødte hinanden, da hun kun var 15 år gammel.

Mange mener derfor, at hun er blevet groomet ind i et forhold med sangeren.

- Billie Eilish, der siger, at hun scorede Jesse Rutherford, som om det er svært at få en mand i 30'erne til at være interesseret i en 21-årig... søde skat, du scorede ham ikke - du er et offer, skriver en fan for eksempel.

Rygterne om Billie Eilish og Jesse Rutherford begyndte i oktober, da de først blev fotografet sammen under en romantisk middag og siden blev spottet i Universal Studios, hvor de holdt i hånd.

For nyligt troppede de også op sammen på den røde løber til Film Gala 2022.

Det er dog føste gang, at sangerinden udtaler sig om forholdet.

Sponsoreret indhold