Kendte14. september 2015

SÅ SØDT: Biker redder forbrændt kattekilling

Mød en helt fra hverdagen, der garanteret giver dig et smil på læben
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/partycatbiker.png
 Foto: Pat Doody / Tumblr

Det er ikke store, langskæggede mænd i veste på motorcykler, man normalt forbinder med gode gerninger og søde kæledyr. Men man skal ikke skue hunden på hårene. Eller, i det her tilfælde: Killingen.

Den lille, søde killing, kendt som ”Party Cat” på tumblr, har nemlig fået sig en ny bande af frygtløse og loyale venner, som har ”Party Cat” med overalt, hvor de går.

”Party Cat” er blevet reddet af en biker fra New Jersey, Pat Doody, der så den lille killing ved en rasteplads. Killingen var slemt forbrændt, og i stedet for at efterlade ham, besluttede Pat Doody at gemme "Party Cat" i sin vest og forsætte sin motorcykeltur tværs gennem USA.

”Party Cat” blev fundet af Pat Doody i Nevada, og lige siden har bikeren lagt billeder op af de to bedste venner, der sammen er på vej tilbage mod New Jersey.

- Jeg var på en rasteplads, og så at der var en lille fyr, der havde brug for hjælp, har Pat Doody sagt til onlinemediet Revzilla.

Se de søde billeder af det seje makkerpar herunder.

http://patdoody.tumblr.com/post/126505078694/partycat-at-the-lowbrowgetdown-little-dude http://patdoody.tumblr.com/post/127895296084/almost-forgot-to-share-this-awesome-photo-of http://patdoody.tumblr.com/post/123674800739/selfie-me-partycat-at-the-elephants-eye

https://imgix.seoghoer.dk/sh-cta_wild.png

Sponsoreret indhold