Beyoncé hyldes med kæmpepris

Beyonce i byen i West Hollywood med tidligere Destiny's Child-kollega og gode veninde Kelly Rowland i februar

Video: Mega

Beyoncé - eller Queen B ifølge Beyoncé-fans - modtager om ganske kort tid en stor ære. Hun vil nemlig blive overrakt humanitærprisen til årets 2020 BET Awards. 

Den 38-årige sangstjerne vil modtage prisen for en lang række forskellige initiativer, der er blevet lavet i forbindelse med hendes fond, BeyGOOD. 

I løbet af de seneste par år har "Formation"-sangerens organisation blandt andet stået for grundlæggelsen af det såkaldte "Formation Scholars", der hjælper kvinder på college. 

Beyoncé Knowles skal hyldes med ærespris til årets BET Awards for sit humanitære arbejde. (Foto: MEGA)

BeyGOOD har også stået for "BeyGood4Burundi"-initiativet, der blandt andet hjælper med at skaffe rent drikkevand til Østafrika. 

I forbindelse med coronapandemien har Beyoncés organisation også grundlagt et initiativ under tagget #IDIDMYPART i hjembyen Houston, Texas, der skulle sikre adgang til coronatests for byens borgere. 

Årets BET Awards løber af stablen på søndag og byder som altid på en lang række internationale stjerne. I år vil seere blandt andet kunne opleve rapper Lil' Wayne levere en hyldest til afdøde Kobe Bryant. 

Showet afholdes i år virtuelt og skal hostes af den amerikanske komiker Amanda Seales. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close