Beyoncé-fans: Queen B er gravid

Foto: MEGA

Er Beyoncé begyndt at skjule signaler til sine fans i de billeder, hun lægger på Instagram?

Popdronningen, der også går under navnet Queen B, er kendt for at være meget velovervejet i forhold til sit image, og det er da også kun skredet ganske få gange for den powerfulde sangerinde.

Alt, hvad der kommer ud om Beyoncé og hendes liv både som offentlig og privatperson er nøje tilrettelagt - og gerne så det passer ind i et æstetisk system på popstjernens Instagram-konto.

Fans og følgere gætter dog på, at der er et skjult formål med de seneste opdateringer på profilen. Beyhive, som er det navn, fanskaren går under, mener nemlig, at superstjernen hinter om, at hun er gravid igen.

Det ses i kommentarfeltet til sangerindens seneste fotos, hvor hun poserer i et lavendelfarvet outfit.

- Hun ser meget gravid ud, skriver en følger, og en anden stemmer i:

- Bey, hvorfor gemmer du din mave, girl?

Sådan fortsætter spekulationerne på Beyoncés Instagram-konto:

- Er det en babybule?

- OMG! Gravid?

- Hun gemmer helt sikkert sin mave, fire er hendes yndlingstal, så hvorfor skulle hun ikke være gravid med baby nummer fire.

For nylig har Beyoncé fortalt, at hun vejer 79 kilo og har haft svært ved at genkende sin krop efter fødslen af tvillingerne Rumi og Sir. Om det blot er de ekstra kilo, der får fansene til at spekulere på endnu en graviditet, finder vi måske snart ud af.

Det vil i hvert fald ligne Beyoncé mere at dele et full-on foto af sin bare babybule, mens hun sidder på en blomstereng - eller at afsløre det hele på scenen til et live prisuddelingsshow - end at sende små hentydninger og skjulte hints.

Vi får se ...

Vil du have mere kendisnyt? Prøv et abonnement på SE og HØR her!

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close