Kendte7. oktober 2022

Bestseller belønner ansatte med en ekstra månedsløn

Der er godt nyt til ansatte hos Bestseller. De bliver nemlig belønnet med en ekstra månedsløn
Bestseller udbetaler en ekstra månedsløn til alle sine ansatte. 
Bestseller udbetaler en ekstra månedsløn til alle sine ansatte.
 Foto: Scanpix Denmark

I disse tider må tusindvis af danskere spinke og spare, fordi priserne på stort set alt stikker i vejret.

De ansatte hos tøjgiganten Bestseller kan dog glæde sig over et lille lyspunkt i mørket: De kan nemlig se frem til en ekstra månedsløn.

Tøjfirmaet - der har Anders Holch Povlsen i spidsen - har nemlig valgt at belønne alle ansatte med en ekstra bonus, der udbetales i forbindelse med november-lønnen. Det samme gjorde firmaet også sidste år.

I år lyder begrundelsen, at Bestseller gerne vil anerkende de ansattes store holdindsats under en særdeles turbulent tid, der har været præget af både Covid-19 og nedlukninger.

– Vi har unægtelig været igennem nogle udfordrende måneder, men vi kan se, vi har kæmpet os stærkt tilbage. Det har alle en kæmpestor andel i, og det vil vi gerne anerkende. Og gøre det med en markant belønning. Vi er i den grad taknemmelige for, at vi står, hvor vi står nu, siger Anders Holch Povlsen, ejer af og direktør i Bestseller, i en pressemeddelelse.

I alt får ca. 18.000 medarbejdere den ekstraordinære anerkendelse, hvilket betyder, at firmaet i alt kommer til at udbetale omkring 300 millioner kroner i bonus.

Bonussen udtales i samtlige lande, hvor firmaet har ansatte.

Sponsoreret indhold