Kendte7. februar 2022

Joe Rogan beskyldt for racistisk undertone: The Rock trækker støtten

The Rock trækker støtten til Joe Rogan, efter han har fundet ud af, at Joe Rogan gennem flere år har brugt N-ordet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20211208-095544-4-1920x1051we.jpg
 Foto: Nipi/Backgrid/Ritzau Scanpix

Den populære podcast-vært Joe Rogan er kommet i et kæmpe stormvejr, hvor han bliver beskyldt for at have en racistisk undertone i sine podcasts ’The Joe Rogan Experience’.

Tidligere har verdensstjernen The Rock været ude med sin støtte til Joe Rogan, hvor han i samme ombæring tilbød at gæste podcasten.

Den støtte trækker verdensstjernen nu tilbage, efter han er blevet gjort opmærksom på, at Rogan har brugt N-ordet omkring 20 gange i sine podcasts gennem årene.

Det skriver Los Angeles Times, der citerer et Twitter-opslag fra Dwayne ’The Rock’ Johnson.

’Mange tak for det. Jeg hører dig 100 procent ligesom alle andre her. Jeg var ikke klar over, hans brug af N-ordet før mine kommentarer, men nu er jeg blevet klar over, hvad hele hans narrativ er. En øjenåbner for mig,’ skriver skuespilleren i Twitter-opslaget, hvor han bliver gjort opmærksom på episoderne af en anden Twitter-bruger.

Artiklen fortsætter under Twitter-opslaget...

Støttede Rogan

Tidligere i januar svarede Joe Rogan på beskyldningerne, hvor han lovede, at ’han ville forsøge at balancere de mere kontroversielle synspunkter med andres perspektiver’.

Det fik The Rock til at sende støtte med ordene ’Godt sagt, bror. Perfekt formuleret. Jeg glæder mig til at gæste podcasten en dag og drikke noget tequila med dig.’

Det ser dog nu ud til at The Rock er kommet på andre tanker.

I modvind blandt kunstnere

Joe Rogans kontroversielle kommentarer har fået mange kunstnere til at forlade streamingtjenesten Spotify, hvor det største navn til at forlade er Neil Young.

Young forlod Spotify, da han mente, at Joe Rogan spredte falske rygter om vacciner.

- I kan have Rogan eller Young. Ikke begge, sagde musikeren.

Det skriver CNN, der også skriver om andre sangere og podcastere, der har forladt Spotify, fordi streamingtjenesten ikke har lavet sanktioner mod Joe Rogan.

Fjerner 70 episoder

Efter flere kunstnere har kritiseret Rogan, har Spotify uden det store påstyr fjernet 70 episoder af ’The Hoe Rogan Experience’ fra platformen.

Joe Rogan har da også været ude at undskylde for kommentarerne.

- Jeg er ikke racist, men hvis man står i en situation, hvor man skal sige ’Jeg er ikke racist’, så har du helt klart gjort noget forkert, siger podcasteren ifølge Los Angeles Times.

- Jeg kan ikke gå tilbage i tiden og ændre, hvad jeg har sagt. Jeg ville ønske, jeg kunne, men det er ikke muligt. Jeg håber, at det er et lærende øjeblik for alle, der ikke ved, hvor stødende ordet kan være, når det er sagt af en hvid person både i eller uden for kontekst, fortsatte han.

Sponsoreret indhold