Kendte 2. juni

Benjamin Hav overraskede på Northside: - Min kone har været ude for en ulykke

Den danske musiker fortalte på rørende vis fra scenen, at konens situation inspirerede til hans nyeste sang
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
Benjamin Hav kysser sin kone, og afslører, at hun har været ude for en ulykke
Video: SE og HØR, Amalie Lindeburg

TIP OS: Ser eller oplever du noget vildt, sjovt eller spændende på årets Northside, eller er der noget, du undrer dig over, så skriv til vores reportere gennem vores Instagram-profil @seoghoerdk.

Benjamin Havs kone, Mille Kortland Hav, har angiveligt været ude for en alvorlig ulykke, som har inspireret ham til hans nyeste hit "Esbjerg, Torden Og Regn".

Det afslørede den danske soloartist direkte fra scenen, da han for kort tid siden indtog Northside med sit band Benjamin Hav og Familien.

Og apropos familie - så var den tilskadekomne hustru muligvis til stede under koncerten fredag aften på Astra-scenen.

Det er uklart, om hustruen befandt sig bag scenen eller blandt publikum. Benjamin Hav nåede nemlig at sige begge dele, før han gik ned til en kvinde, der befandt i en kørestol tæt på scenekanten foran.

Her sagde han til sit publikum, at han nu ville gå ned til sin hustru. Det er endnu ikke lykkedes SE og HØR at få bekræftet, om dette var den 38-årige musikers hustru, Mille.

Hav forlod på et tidspunkt scenen på Northside for at give en kvinde i en kørestol et kys. Det er uklart, om dette var hustruen, som havde bevæget sig om foran 
Hav forlod på et tidspunkt scenen på Northside for at give en kvinde i en kørestol et kys. Det er uklart, om dette var hustruen, som havde bevæget sig om foran
Foto: SE og HØR

Så længe det er med dig

Ulykken – der ifølge Benjamin Hav fandt sted i den sydvestjyske by Esbjerg – og som han ikke har fortalt nærmere om, hverken før eller nu fredag aften på Northside-scenen, inspirerede ham til den allerseneste single fra hans hånd.

Fra scenen fortalte Benjamin Hav, at teksten til hans seneste single er inspireret af hustruens alvorlige ulykke 
Fra scenen fortalte Benjamin Hav, at teksten til hans seneste single er inspireret af hustruens alvorlige ulykke
Foto: Dan Mariegaard

I ”Esbjerg, Torden Og Regn” synger hitmageren således:

”Hvis det nu er farvel, og du rejser
Skal du vide, at mit liv med dig det var en leg
Jeg vil gå gennem Esbjerg, torden og regn
Så længe det er med dig”

Musikeren fortæller dog desuden fra scenen, at den alvorlige ulykke skete på en ferie, og at denne ferie herefter blev forlænget.

Følg med i alt, hvad der sker på scenen og blandt publikum på årets Northside Festival i SE og HØRs liveblog lige her:

Benjamin Hav har flere festivalkoncerter i kalenderen denne sommer, selvfølgelig med resten af Benjamin Hav og Familien.

Til efteråret drager de videre ud på en stor indendørsturné fra slutningen af oktober til starten af december, hvor de slutter stort af i Royal Arena.

Benjamin Hav og Mille Kortland Hav har sammen to døtre. Derudover er Benjamin Hav bonusfar til Liva, som konen har fra et tidligere forhold.

Sponsoreret indhold