Benedicte Balling er død

Benedicte Balling

Benedicte Balling

Foto: Mikael Rieck

Den dygtige radiovært Benedicte Balling er død. Hun blev bare 43 år gammel. Det oplyser hendes arbejdsplads Radio Nova, hvor hun arbejdede som vært.

I 2017 fik den afholdte TV-kvinde konstateret brystkræft, og det var denne forfærdelige sygdom, fik hende til at ånde ud, oplyser radiostationen.

Benedicte Balling efterlader sig manden Philip og deres datter Josephine på fire år. Radio Nova har skrevet særdeles smukke mindeord til den nu afdøde vært.

- Vi har desværre mistet en højt elsket og vellidt kollega, da Benedicte Balling er gået bort i en alder af bare 43 år. Benedicte fik i 2017 konstateret brystkræft og har siden kæmpet en tapper kamp for at overleve indtil hun sov ind i aftes, skriver Radio Nova på Facebook.

Artiklen fortsætter under opslaget...

Danskerne stiftede for alvor bekendtskab med Bendicte Balling, da hun i 1996 debuterede på TV. Det gjorde hun i Go' Morgen Danmark.

Siden blev det til endnu en værtsrolle i "Vild med dans", hvor hun fungerede som reporter bag scenen. Altid med stor succes.

I 2010 skiftede Benedicte Balling så TV-skærmen ud med radioen, da hun startede som vært på The Voice. Og hun skulle vise sig at have et stort talent for det talende medie.

- Vi har haft fornøjelsen af Benedictes altid gode og smittende humør samt indlysende radiotalent siden hun i 2010 startede som morgenvært på The Voice. I de seneste år har hun været studievært her på NOVA, hvor vi har nydt hendes fantastiske og skønne selskab, skriver Radio Nova i deres mindeord.

Benedicte Balling blev bare 43 år og efterlader sig manden Philip og deres fireårige datter Josephine. Hun døde efter knap to år med brystkræft, som hun tappert kæmpede med.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close