Kendte22. december 2021

Bendtner taler ud om minutterne efter Christian Eriksens kollaps

Det er nok de færreste, der ikke husker det skæbnesvangre øjeblik, hvor fodboldspilleren Christian Eriksen faldt om midt i EM-kvalifikationskampen mod Finland i sommer
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Chokbølgerne blev lynhurtigt sendt af sted i både Parken og hjemme i stuerne, da den 29-årige landsholdsspiller, Christian Eriksen, ganske få minutter inde i kampen mod Finland pludselig kollapsede på grønsværen.

I dag har den garvede spiller det godt. Men den dag, den 12. juni i år, inde på banen fik han i minutterne efter førstehjælp og blev genoplivet med en hjertestarter.

Og det er således de minutter, som fodboldtalentet Nicklas Bendtner, 33, mindes i det nyeste afsnit af realityhittet ”Bendtner & Philine”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/bendtner_3.jpg
 (Foto: Jesper Sunesen)

Nicklas Bendtner taler ud om minutterne efter Christian Eriksens kollaps i Parken. Foto: Jesper Sunesen

For ligesom resten af den danske befolkning var også hr. Bendtner klistret til skærmen:

- Da vi sidder og ser landskampen, så sker der jo det tragiske, at Christian falder om på banen. Og jeg er jo selv i en situation, hvor det er en af mine gode venner, hvor du ikke rigtig ved noget.

Mens Christians Eriksens holdkammerater dannede en ring omkring ham inde på banen, og lægerne kunne yde førstehjælp, var også Nicklas Bendtner chokeret over de billeder fra Parken, han kunne se på skærmen.

- Heldigvis får jeg relativt hurtigt gode nyheder – både fra hospitalet og også fra staben inde omkring omklædningsrummet.

- Det var nogle rigtig, rigtig, rigtig svære og hårde minutter for os alle.

Se videoen, hvor Nicklas Bendtner taler ud om de frygtelige minutter efter Eriksens kollaps, nedenfor.

Du kan se det nyeste afsnit af ”Bendtner & Phililne” på Discovery+ allerede nu.

Sponsoreret indhold