Kendte14. juli 2020

Ben Stiller til sine fans: - Nej, jeg fjerner ikke Donald Trump

Flere har henvendt sig til skuespilleren for at få ham til at fjerne scenen med Donald og Melania Trump i filmen ”Zoolander”
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ben_stiller_0.jpg
 Foto: MEGA

I disse tider er den amerikanske præsident Donald Trump ikke altid på god fod med alle Amerikas indbyggere.

Faktisk er nogle utilfredse med ham, at de ikke ønsker, at han skal være del af filmen ”Zoolander” fra 2001, hvor han og konen Melania kort medvirker.

Derfor har adskillige fans af Ben Stiller, der har instrueret ”Zoolander” og ikke mindst spiller hovedrollen i filmen, taget fat i ham for at bede ham om at sørge for, at Donald Trump og konen bliver taget ud af filmen, så de kan nyde den uden at skulle høre eller se på Donalds karakteristiske figur.

Men den 54-årige skuespiller har dog ikke i sinde at efterleve sine følgeres krav om at ændre i den 19 år gamle film. Det fortæller han i et nyt interview i podcasten ”The New Abnormal”.

- Altså der er flere folk, der har henvendt sig og taget fat i mig og sagt, at jeg burde redigere Donald Trump ud af filmen. Men i sidste ende, så var det en tid, hvor det eksisterede, og det skete, fortæller han blandt andet i podcasten.

- Der var så mange film dengang, som havde en fjollet gæsteoptræden fra Donald Trump. Han repræsenterede en bestemt ting, fortæller han.

At fjerne præsidenten fra filmen er derfor ikke et krav, som skuespilleren har tænkt sig at efterleve. Uanset mængden af forespørgsler.

https://imgix.seoghoer.dk/megaem8dzoolec002_97858.jpg
 Foto: MEGA

Den første "Zoolander"-film er fra 2001. I 2016 lavede Ben Stiller endnu en. Foto: MEGA

Trump var i slutningen af 90’erne og i starten af 00’erne kort med i flere tv-serier og film, herunder blandt andet ”Two Weeks Notice”, ”Home Alone 2: Lost in New York”, ”Sex & the City” samt i ”Fresh Prince of Bel Air”.

Dengang var der intet ualmindeligt over det, men i dag får det altså visse mennesker til at stejle over, at han har fået lov til at være en del af flere større filmproduktioner.

I ”Zoolander” dukker Donald Trump og Melania Trump op på den røde løber under VH1 Fashion Awards, hvor de diskuterer Derek Zoolanders (Ben Stiller, red.) store succes som model. Det er altså en kort affære, men alligevel er fans af filmen ikke tilfredse med, han er med i filmhittet.

Se klippet hvor Donald Trump kort medvirker i filmen:

Sponsoreret indhold