Ben Affleck forsvarer sin kæmpe-tatovering på ryggen

Ben Affleck fotograferet i marts 2019.

Ben Affleck fotograferet i marts 2019.

(Foto: MEGA)

Det kan godt være, at Ben Affleck selv er stor fan af sin kæmpe tatovering: En Fugl Føniks der dækker stort set hele hans ryg.

Men det er bestemt ikke alle hans fans, der jubler ligeså højt.

Den populære skuespiller fortalte forleden, da han medvirkede i torsdagens afsnit af ”The Ellen DeGeneres Show”, at han har fået ret så meget kritik for sin tus.

Men selv om der altså er flere, der ikke er lige så vilde med kropsudsmykningen, er Ben Affleck ligeglad. Han elsker den nemlig selv.

Artiklen fortsætter under billedet...

Ben Affleck til premieren på "Triple Frontier"-filmen i marts 2019. Foto: MEGA

Til Ellen DeGeneres Show sagde den 46-årige skuespiller ifølge PEOPLE:

- Det har betydning for mig, jeg kan lide den. Jeg elsker min tatovering. Jeg er meget glad for den. Og heldigvis er det mig, der har den, fortalte skuespilleren og tilføjede, at den repræsenterede noget vigtigt for ham.

Fugl Føniks er et fabeldyr fra persisk mytologi, hvor den er et symbol på genfødslen. Og netop Ben Affleck har også gennemgået flere store livsbegivenheder i sit 46 år lange liv.

Artiklen fortsætter under billedet...

Ben Affleck på besøg hos Ellen GeDeneres tidligere på ugen, og her faldt snakken altså på hans tatovering. Foto: Michael Rozman/Warner Bros.

”Good Will Hunting”, ”Pearl Harbour” og ”Armageddon”-skuespilleren blev tilbage i august måned indlagt til afvænning af sin ekskone, Jennifer Garner.

Forinden havde han i længere tid kæmpet med et alvorligt alkoholmisbrug, der kulminerede, da han blev indlagt tilbage i august 2018.

Efterfølgende gennemgik han et længere afvænningsforløb.

I forbindelse med sin indlæggelse valgte Ben Affleck at takke for støtten. På sin instagram-profil skrev han:

- Den støtte, jeg har fået fra familie, kolleger og fans, betyder mere for mig, end jeg er i stand til at udtrykke med ord. Det har givet styrke til at tale med andre om min sygdom.

 - At kæmpe mod afhængighed af enhver art er en livslang og meget svær kamp. Derfor er man aldrig færdigbehandlet. Det er en forpligtelse, der varer hele livet.

- Jeg kæmper for mig selv og min familie. Så mange mennesker har rakt ud til mig på sociale medier og har fortalt om deres egne livsforløb med afhængighed. Til de mennesker vil jeg gerne sige 'tak'.  Jeres styrke er inspirerende og støtter mig i en grad, jeg ikke troede muligt. Det hjælper mig at vide, at jeg ikke er alene. Og som jeg skal minde mig selv om, så er det et tegn på mod og ikke fiasko og svaghed at række ud efter andre, når man har et problem.

- Med stor ydmyghed fortsætter jeg med at tage imod hjælp fra så mange mennesker, og jeg er taknemmelig for alle dem, der er der for mig.

- Jeg håber, at jeg med tiden kan blive et godt forbillede for andre, der kæmper.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close