Kendte15. januar 2022

Ben Affleck blev bedt om at ændre dette til særlig rolle

Da den i dag 49-årige skuespiller og Hollywood-stjerne skulle indspille scenerne til den verdenskendte film ”Armageddon”, var det ikke alt ved ham, som instruktøren brød sig om
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Der er muligvis en grund til, at de helt store stjerner i Hollywood altid er dét flottere og dét mere sexede, end mange andre.

For den i dag 49-årige stjerne Ben Affleck – der dog uanset hvad nok alligevel ville trække mange stemmer i kategorien ”hotteste mænd i Hollywood” – blev nemlig bedt om at lave visse ændringer til sig selv, inden han tilbage i 1990’erne skulle indspille filmen ”Armageddon”.

Noget, som i dag er velkendt hos de største stjerner, der tit bruger flere måneder på at gøre sig klar til en bestemt rolle.

I filmen, der udkom i 1998, spiller Affleck overfor blandt andet Bruce Willis og skuespillerinden Liv Tyler, og for at kunne tage sig ordentligt ud på den store skærm, så skulle han både have ordnet sine tænder og træne noget mere.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/7526270ai-1920x2885we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Ben Affleck fotograferet til premieren på "Good Will Hunting" i 1998. Umiddelbart under eller efter optagelserne til "Armageddon". Foto: Ritzau Scanpix

Det fortæller Affleck i nyt interview med Entertainment Weekly, hvor det er hans gode ven, og skuespiller, Matt Damon, der stiller spørgsmålene.

– De fik mig til at fikse tænderne, og så skulle jeg træne og blive sexet. Altså være sexet, hvordan gør jeg det?, mindes han og fortsætter:

– Tage i fitness! Jeg løb og kom babyolie på huden og ting i den dur, og jeg endte med bare at være en form for mandlig figur i en topløs kalender, der står i en garage og løfter på et hjul.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/mega622496_030.jpg
 Foto: MEGA

Alderen har da bestemt ej heller gjort noget skidt for Ben Affleck, der her er fotograferet i marts 2020. Foto: MEGA

Men selv om det var noget uvant for stjernen tilbage i 90’erne, at andre havde en idé om, hvordan han skulle se ud, så var det ikke sidste gang.

I dag er han noget mere affundet med, at det kan kræve visse fysiske ændringer at gøre sig selv klar til at spille en særlig rolle. Alligevel vil ”Armageddon” altid have en lidt anden plads i hjertet hos stjernen end hans mange andre succeser, afslører han:

– Det er faktisk lidt sjovt, for det er en af de film, som mine børn har set, og som de rent faktisk godt kan lide, og som de gerne indrømmer, de kan lide, selv om de stadig driller mig med det: ”Altså, hvad laver du, kører du en tank rundt på månen?”. Men de har det sjovt med det. Altså, de vil ikke engang se ”The Town”, så det siger jo alt, lyder det fra ham.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/19980701-091559-pf-1920x1281we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Ben Affleck i filmen "Armageddon" fra 1998. Foto: Ritzau Scanpix

”Armageddon” blev da også en kæmpe succes med en indtjening på 553 millioner dollars, og det blev dermed den film, der tjente allermest i 1998.

Sponsoreret indhold