Kendte 26. august 2020

Bella Thorne tjener styrtende på OnlyFans-konto

Den tidligere Disney-stjerne Bella Thorne har set et enormt boom på sin bankkonto efter at være blevet medlem af OnlyFans
Foto: MEGA

OnlyFans-profiler har vist sig at være en særdeles lukrativ forretning for mange kendisser. Senest for den 22-årige skuespillerinde Bella Thorne, der har oprettet en konto på det kontroversielle sociale medie. 

Efter den forhenværende Disney-stjerne blev en del af OnlyFans, et sted, hvor det er muligt for følgere at købe sig adgang til en anelse mere pikante billeder og videoer, har hun allerede tjent over 16 millioner kroner. 

Det afslører den unge stjerne over for Los Angeles Times.

Bella Thornes video, hvor hun annoncerer sit OnlyFans-medlemskab: 

Artiklen fortsætter efter opslaget...

View this post on Instagram

ONLY FANS ^^^^

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Hun fortæller samtidig, at de mange penge, hun tjener på OnlyFans vil gå til hendes nyoprettede produktionsselskab samt velgørenhed. 

Bella Thorne er også blevet en del af det sociale medie i et forsøg på et researche til en ny film, som hun skal lave i samarbejde med Sean Baker. Baker står blandt andet bag succesfulde indiefilm som "The Florida Project" og "Tangerine". 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge Bella skal hun spille hovedrollen i filmen, mens Baker skal skrive og instruere. Indieinstruktøren har dog ikke bekræftet, at duoen arbejder på et filmprojekt. 

 

Noget tyder på, at det blot er begyndelsen på en vild forretning for Bella Thorne, der slog igennem som barnestjerne i Disney-hittet "Shake It Up!". Det er nemlig kun få uger siden, hun kunne meddele sine følgere på Instagram, at hun havde oprettet en profil på OnlyFans. 

Andre kendisser på OnlyFans inkluderer rapperen Cardi B, Blac Chyna og "Real Housewives of New York City"-stjernen Dorinda Medley. 

Sponsoreret indhold